Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:00 | November 6, 2009

Jag bara måste…

alltså.. helt off topic nu! Men FY HELVETE vad Erik var bra idag på idol!

Han sjöng en av mina favoritlåtar och gjorde det helt vansinnigt bra! Jag rös i hela kroppen och klämde nästan fram en tår!

Shit alltså! Ni som missade.. kolla på detta! JA! Jag TVINGAR er!

Funkar inte videon, gå in här


13 kommentarer13 kommentarer om “Jag bara måste…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • jag kan inget mer än att hålla med, jag rööös som bara den 😀

  Reply
 • Han var verkligen bäst i kväll! Sjukt bra. 🙂

  Reply
 • Du, det finns inget bättre än när Markus Landgren gjorde den låten i Fame factory för en herrans massa år sedan. Har fortfarande otroligt fina minnen från det uppträdande, och det är minst 6 år sen den säsongen var.

  Reply
 • Jag tror han kommer vinna allt!

  Reply
 • Ja han var i särklass bäst! Hoppades verkligen Erik skulle välja en låt från sin genre och det gjorde han med råge:) Fan va underbart!! Vilken röst!!
  Och du det var fler än du som fällde en tår,kanske tom två:O

  Reply
 • Jag håller med, det är en av mina favoritlåtar också. Helt sjukt bra!

  Reply
 • HAN ÄR BÄST! HELT KLART ÅRETS IDOL! 😀

  Reply
 • Jag håller verkligen med dig! Hans framträdande var nästan magiskt, så jädrans bra. <3

  Reply
 • Jag grät praktiskt talat! Så helt fantastiskt så det finns inte!

  Reply
 • Han är alltid bäst i Idol, och ikväll var det något extra! Han ska vinna, det bestämde jag första gången jag hörde honom 🙂

  Reply
 • Linda! Kan inte du visa exakt vilka produkter du använder efter varje s.k tutorial (alltså på bild)? Kram

  Reply
 • Idol handlar om mer än rösten, jag tycker också han var skitbra! Men han har inte hela paketet för att bli idol. Idoler är mer än sång, det är utstrålning, charm, scen-show och som har stil. och ärligt talat ser Erik ut som om han har skitit ner sig när han sjunger.. Och man blir inte så jätteglad inombords eftersom det ser ut som att han spricker när som helst.. Men jag skulle ändå vilja ha Erik i final – Mot Tove.

  Reply
 • Erik var sjuuukt bra i går kväll, dom andra kan slänga sig i väggen! =)

  Måste även berömma dig som MUA, så otroligt duktig är du ! 😉

  Reply