Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:24 | November 6, 2009

What the F*ck?! Lollipuff? Bubblegum?

Nu har ju Babydollkollektionen kommit in på MUS! WIIIII! Det var som julafton när jag packade upp alla grejer igår! =D

Har använt mig utav skuggan Dita och strass-stenarna Bubblegum i min make-up idag! (Kommer strax upp i bloggen)

Ska visa er denna roliga lilla puff som finns med i kollektionen! Många undrar nog vad det är för något, så det är lika bra jag tar upp det nu!

Puffen “Lollipuff” Är som en liten puderpuff på en pinne, fullproppad med fint skimmer som du bankar på kroppen där du vill gnistra! Jag bara älskar den! <3 Kärlek vid första ögonkastet när jag fick se den första gången i september!

Du får den utan extra kostnad när du handlar tre produkter från Babydollkollektionen!

Bild 5919

Här är stenana, Bubblegum. Olika rosa nyanser i alla möjliga storlekar!

Bild 5875

13 kommentarer13 kommentarer om “What the F*ck?! Lollipuff? Bubblegum?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gissa om jag vill vara hemma i sverige nu och handla 😛 fasiken!

  Reply
 • Gissa om jag vill vara hemma i sverige nu och handla 😛 fasiken!

  Reply
 • Jag tror jag måste ner på MUS idag och bli otroligt fattig.

  Reply
 • Åhååå, gissa vem som ska springa ner till Make Up Store ? ME ! 😀

  Reply
 • Så gulligt 😀

  Reply
 • Haha!!! “Bankar på kroppen”, det låter sannerligen inte som någon mild behandling för att få gnistra lite! 😉 Ha en riktigt trevlig helg! Kram från ett grått Sthlm

  Reply
 • Hahahaha, du är för härlig anna =P Banka lät som en bra grej! Kunde inte klura ut något bättre ordval!

  Reply
 • vilka saker tillhör babydoll kollektionen? 😀 kan du snälla skriva ett inlägg om det, eller svara på min kommentar! 🙂

  Reply
 • Hejsan,
  Jag verkligen älskar smink och olika färger men jag är en sån fegis. Men varför har inte Make-up store en hemsida där man kan beställa varor ifrån ? Hade vart så mycket enklare än att åka in till stan varenda gång :/

  Reply
 • Jag undrar om stenarna går att använda fler gånger än bara en gång? Och hur fäster man dem?

  Reply
 • Hej Alx, yepp det går =) du fäster dem med ögonfranslim!

  Reply
 • Den översta bilden är ju störtskön xD

  http://lllllouise.blogg.se

  Reply
 • Once once more, the ever-demure, painfully shy Pamela Anderson is causing a ruckus by baring her physique in a controversial advertisement for the organization. Imagine! Pam lately traveled to Canada and managed to piss off the world

  Reply