Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:51 | November 7, 2009

Linda gillar: Cover all mix pennor!

Ingen har väl missat att concealern Cover All mix från MUS är min absoluta favoritprodukt!

Nu har det kommit ett minst lika bra alternativ: Cover all mix-pennor! Alltså samma concealer i pennform!

Formulan är lite mjukare och mer lättarbetad än den vanliga Cover all mixen! Jag tycker, särskilt nu i höst/vinter när man snyter sig och blir röd om näsan hela tiden, då är det bara att ta med sig den gul/gröna pennan i väskan som dämpar rött och bättra på när som helst under dagen! Du slipper penslar och bakterier!

Pennorna kommer i tre-pack och kostar 245kr!

Bild 5941

44 kommentarer44 kommentarer om “Linda gillar: Cover all mix pennor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här