Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:25 | November 8, 2009

Mitt hår-utan styling

God morgon!

Ni är ju en himla massa som vill se hur mitt hår ser ut utan styling, så det ska ni få göra nu =)

På undre bilden ser ni också hur mitt hår är klippt på sidan.

Bild 5948 Bild 5944

Dessa hårvårdsprodutker använder jag:

Color energy Schampoo från Kadus, för färgat hår. Doftar underbart!

Colour_Energy_Spray

Liss Extreme mask från L’oreal Professionnel. Reder ut håret och gör det mjukt efter schamponering!

AAAAAgeGZnUAAAAAANhTig

L’anza Trauma treatment. Det bästa för hår som blir frissigt! Reparerar skadat hår och gör att din hårfärg bevaras längre. Läggs i handduktstorrt hår och låt vara, innehåller värmeskydd så den går bra att föna på! Doftar godis =)

41Az75w4EYL._SL500_AA280_

L’oreal professionnel Absolut repair serum,  ger otrolig glans och reparerar skadade toppar utan att håret blir fett!

20090706152535-serum absolut repair

Att använda BRA reparerande produkter lönar sig! Jag både bleker ju mitt hår, samt att jag tuperar mycket, och sprayar mycket! Så dessa produkter är hemligheten med att mitt hår är så mjukt och glansigt.  Mitt hår blir katastrof utav “ICA-Schampoon”. En annan sak är att jag inte tvättar håret så ofta, samt att jag nästan aldrig kammar håret!


19 kommentarer19 kommentarer om “Mitt hår-utan styling”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har verkligen problem med mitt hår. Det går inte en dag utan att jag måste tvätta det pga fettbildningen. Har testat att dra ut på en dag eller två i 2 veckor men det hjälper föga. Jag använder “ica-schampo”som du så fint beskrev dom, kan det vara där det brister?

  Reply
 • Det var fint utan styling med.

  Reply
 • det dära ifrån Kadus använder jag också, tycker mitt hår bara blir elektriskt när ja använder det.. :S

  Reply
 • Vart köper du produkterna då? 🙂 Är det över internet eller genom frisör?

  Reply
 • Hej!
  Kan du inte skriva varifrån du köper det också? : )

  Reply
 • Vart finns serumet att köpa? Funkar verkligen såna produkter? Reparerar dom topparna eller :S

  Reply
 • Serumet finns hos salonger som jobbar med l’oreal =) tror det finns på nordicfeel.com också

  Reply
 • jag ska nog prova de där serumet från loreal 😀

  Reply
 • Vart kan man köpa L’anza Trauma treatment, och hur mycket kostar det ungefär? 🙂

  Reply
 • Den Lanza produkten; Trauma Treatment, handdukstorrt skriver du: menar du då före duschning med shampoo eller efter? Jag har provat en annan Lanza hårinpackning som luktar lite banan, som är benvit + turkos färg på förpackningen. Kan du skilllnaden på dessa produkter och vilken tycker du är bättre? 🙂 tack! Härlig blogg föresten!

  Reply
 • åh, äntligen har jag fått se ditt hår på sånna bilder! 😀 tack, det uppskattas. superfint är det, kommer garanterat att klippa mitt hår med inspiration från dig! 🙂

  Reply
 • skulle du kunna ge ett tips på vad som hjälper mot elektriskt hår ? 🙂 För mitt hår blir alltid jätte elektriskt i luggen och det är riiktigt störigt ! 😛

  Reply
 • Hej!
  Är lite nyfiken på hur ni la in effektslingorna på dig, det syns ju lagom mycket när du har det utsläppt..
  Är det ett “band” som går snett över huvudet, “trekanter” eller bredare slingor?

  Reply
 • Hej! Det är ett “band” som går snett över huvudet, alldeles rätt =)

  Reply
 • Kan du visa en bild så man ser mer hur det är klippt.skit snygg frisyr!

  Reply
 • hej jag undrar vart du köpte ditt silverschampo och vad det kostar??:)

  Reply
 • Jag har köpt mitt på “hairbar” här i linköping, men det är från Matrix, så googla och se om du kan beställa hem det från nätet =)

  Reply
 • Vart finns dessa produkter att beställa på nätet? Kram!! =)

  Reply
 • Don’t you acknowledge that this is correct time to receive the loan, which will make you dreams real.

  Reply