Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:23 | November 9, 2009

Nytt till håret – Lite grejer från H&M

Som ni gamla läsare vet så är jag väldigt förtjust i att ha grejer i håret, blommor, rosetter, diadem osv..

Var en runda på stan idag och hittade dessa två fina inne på H&M!

Ett diadem med strassblommor.

Bild 5951 Bild 5956

Och en härligt vit blomma med fjädrar! Tänk er till en mysig varm jacka ute när det är snö och allt glittrar så fint  ute!

Bild 5958 Bild 5959

12 kommentarer12 kommentarer om “Nytt till håret – Lite grejer från H&M”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det svarta var underbart! Vill ha!

  Reply
 • Skit snyggt!

  Reply
 • H&M har blivit bättre! Helt klart!

  Reply
 • Åh, vad snyggt diadem med strass blommor 😀 😀 😀

  Reply
 • Det där svarta diademet gillar jag skarpt! =)¨

  http://mandelstrom.webblogg.se

  Reply
 • *SPANA IN MINA AUKTIONER PÅ TRADERA!!! Mc boots i äkta skinn, populära skinnjackan från H&M, NY CHLOE VÄSKA!!! m.m.*

  http://www.tradera.com/auktioner/Kungrobba

  Reply
 • Hej Linda, helt orelevant till inlägget men ändå.
  Tänkte fråga dig om hur man bäst sminkar över blåmärken??

  Inte så att jag blir misshandlad eller något men när jag jobbar slår jag mig allt som oftast sönder och samman och mina ben brukar vara helt blåfläckiga efter en helg. Vore nice om du hade nå bra tips.

  kraam kram snygging

  Reply
 • søtt 😀

  Reply
 • Jättefina =)

  Reply
 • Hej! jag har bara lite frågor som det skulle vara kul om du kunde svara på. Vad har du gått för utbildning när det gäller smink? Kan du tipsa om någon bra hemsida som har med det här att göra? För jag är jätte sugen på att börja på någon sån utbilding men har hört att det finns mycket oseriöst och så. Vore kul om jag fick ett svar 🙂

  Reply
 • åh gud vilka fina!! 🙂

  Reply
 • åh den vita blomman med fjädrarna var ju helt underbar!

  Reply