Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:25 | November 10, 2009

Nu laddar jag upp!

Med Pink på högsta volym hoppar jag runt här hemma som en liten galning!

Jäklar vad roligt det ska bli ikväll!! =D

Sover sedan över hos min vän Fredrika, (ikväll är vi två förkydla stackare som delar 90-säng) Eftersom jag stannar i Stockholm tills imorgon för att göra ett hemligt uppdrag som ni läsare ska få ta del av så småningom =P Mohahahaha!

DSCF8370

9 kommentarer9 kommentarer om “Nu laddar jag upp!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad använder du för lösögonfransar? 🙂

  Reply
 • Hej! Snygg du blev!

  Va kul med något spännande som händer då!

  =) Lycka till!

  Reply
 • incognito beta references temperature heat shop

  Reply
 • Vad roligt att se pink 😀 hon är ool haha 😀

  Reply
 • Hejsan Linda . nu behöver jag verkligen din hjälp! Jag ska välja en make up skola och försökt leta överallt men hittar ingen bra. Är det svårt att gå make up skola ? vilken ska man välja ? vad behöver man kunna innan ? .. Snälla svara på detta.. btw: as läcker sminkning du har på bilden! Mvh Linda

  Reply
 • Hej hej Linda.
  Gööör snygg skuggning, men skulle du inte kunna visa hur man gör en sådan där snygg “sotning”?
  Tack för en mycket inspirerande blogg!

  Reply
 • Du e sååå himla fin 🙂

  Reply
 • Hej Linda, visst var P!nk bra! Hon ägde ju scenen som satan!!!!!!!!!!!! Grymt!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Hejsan!
  jag har alltid samma problem när jag sminkar mig och det är att få kajalen till att stanna, den försvinner alltid efter ett par minuter. Jga tycker det är jätte snyggt med kajal på insidan och skulle gärna vilja ha ett bra tips från dig om hur jag ska få den till att fastna??
  Tack på förhand!

  Reply