Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:17 | November 10, 2009

Tips för Större/Mindre ögon!

God morgon på er =) Hoppas ni sovit gott inatt!

Nu tänkte jag ge er lite tips på hur man får rundare,större/Smalare, mindre ögon! För oftast vill man ju ha det man inte har!

För smalare ögon:

Tips nummer ett för smalare och mindre ögon är att du lägger en eyeliner i vattenlinjen. Rama in ögat med skarp kajal (Mörka färger förminskar)

DSCF2930

Tips nummer ett för större/Rundare ögon är att lägga en ljus skugga i vattenlinjen. (Ljusa färger förstorar) Lägg skugga runt hela ögat och sudda, det ger ett större intryck! Här har jag också satt lösfransar för en ännu mer upplyftande look!

DSCF3005

Ser ni vilken skillnad det är på de båda ögonen? Vad lite ljusa och mörka färger kan göra!


19 kommentarer19 kommentarer om “Tips för Större/Mindre ögon!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag måste säga att du har en fantastiskt fin blogg. Jag är katastrofal att sminka, har en sminkning som jag gör varje gång jag ska ut och ingen vardagssminkning förutom maskara. Men nu, genom din blogg, har jag lärt mig en massa nya saker. Tack för en fin blogg och tack för att du vill dela med dig av din kreativitet.

  Reply
 • coolt att det kan göra sån skillnad

  Reply
 • Kan du inte ge lite tips på att sätta dit lösögonfransar? För det är inte de lättaste.. 🙂

  Reply
 • Vilka ögonfransar använder du? Dom ser väldigt fina ut ^^

  Reply
 • men nu kollar du ju mer på andra bilden och “kisar” lite på första.. bra tips annars =)

  Reply
 • wow, det är nästan magiskt! vilken skillnad

  Reply
 • Måste bara säga att din blogg är skit bra, jag läser den varje dag. Och dina tips har verkligen hjälpt mig, det börjar äntligen visa resultat när jag sminkar mig. Så tack så jätte mycket och förtsätt med alla dina tips och trix det hjälper verkligen. Kram Denise

  Reply
 • Favoritblogg 😀 undrar vilka skuggor du använt på översta bilden? Måste inskaffa! 🙂

  Reply
 • gillar din blogg jättemycket du skriver skitbra tips!! men när jag läste detta inlägget, som var jättebra tips, men jag undrar bara vad vattenlinjen är?? Kanske något självklart, men… 😛 Plus, skulle inte du kunna skriva hur man ska lägga rouge t ex, vad som passar olika ansiktsformer och så?? TACK FÖR EN BRA BLOGG!! 😀

  Reply
 • Sicken skillnad, jättesnyggt! Vad heter lösögonfransarna och vart är dom köpta? 😀

  Reply
 • Jag ser att du har, liksom jag, ögongish (dom som är inne i ögat, mot näsroten) Eller ser jag fel? Jag har hört att det är en ögoninfektion men jag har aldrig kollat upp det. Du har säkert gått nån liten kurs i ögonsjukdomar och har kanske koll på vad det kan vara?

  Reply
 • Hej, jag har en liten fråga!
  Eftersom du är makeup artist och håller på med mycket smink och så.. får inte dina fransar mycket stryk då?
  Ibland brukar mina gå av, speciellt i mitten och det blir så fult och ojämt med mascara. Har du något tips på att “hålla dom fina och hela”?

  Reply
 • Hej! Vilka lösögonfransar använder du för dessa kändes lagom :)?

  Reply
 • Skulle inte du kunna göra en video hur du sminkar dessa två ögon? 🙂 Du är fett duktig, skulle gärna vilja lära mig och man förstår lite bättre med en video 🙂 kram!

  Reply
 • Underbart, tack för tipsen! Jag tänkte komma in o storshoppa hos dig då jag fått lön =) jg har redan samlat på mig massa MUS smink, säkert en 20 ögonskuggor, glitter m,m =) Hoppas du har de bra. kram

  Reply
 • Hej! Skulle vara snällt om du kunde svara innan lördag om vilka lösögonfransar det är på nedersta bilden? Vad heter dom och vart är dom köpta? Antar att dom är köpta på Make up store och på lördag ska jag dit. Staden där jag bor har nämligen inte den butiken så jag får åka en bit 🙂 Men om dom är köpta där skulle jag gärna vilja veta vad dom heter också! Tacksam för svar 😀

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja veta vad du menar med ” ljus skugga”, vad ska man använda för sorts ljus skugga? Tycker att det skulle vara kul att testa den sminkning som du har visat, den var riktigt fin!
  Härlig blogg måste jag säga! 🙂

  Reply
 • maria: En “ljus” skugga är en skugga som är ljusare än hudens färg =)

  Reply
 • åå kan inte du ta det rundare/större ögat steg för steg? 🙂
  älskar din blogg !!!!

  Reply