Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:51 | November 15, 2009

Nytt i sminklådan: Lösfransar från Ardell!

Tjohoo!

Har varit och shoppat lite lösfransar idag =) Dom har 25% På Ardells fransar på Cubus, så jag slog till på mina favoriter Nr 116, och ett par lite mer “partyfransar” som heter “Fun”. Askalassnygga!

Bild 6134

25 kommentarer25 kommentarer om “Nytt i sminklådan: Lösfransar från Ardell!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • På tal om lösfransar, har du några du rekommenderar som bara ger “lite” jag använde franser på Halloween och visst gav det effekt, men way too much om jag skulle ha de till vardags http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2009/11/happy-halloween.html

  Reply
 • vad kostar dem ?

  Reply
 • kan du inte lägga upp en video hur fan man sätter på lösfransar? jag misslyckas ALLTID!

  Reply
 • Jag hittade hit idag och jag måste erkänna att jag fullkomligt avgudar både din blogg och dina skillzZZ!

  Reply
 • Åh vad fina! Jag köpte ett par förra nyår, det var fransar man satte på en och en och det var otroligt smärtsamt att ta bort dem med :S, skulle vara jätteroligt om du kunde visa hur man tar på och av dem utan att rycka av sina egna! ^^

  Kram!

  Reply
 • Jag brukar köpa 105 men tydligen har det kommit ut 200 🙁 Vill ha jätte långa och tjocka ju ;(

  Reply
 • kan du inte göra en video där du visar hur man sätter på lösögonfransar?=) skulle upskattas väldigt mkt

  Reply
 • kan inte du lägga in några tips på hur man lättast sätter dit dem?
  tycker de är lite krångligt ,
  😉

  Reply
 • Hei Linda! :

  Kjempe fin blogg du har!

  Tror du at du kunne ha skrevet ett innlegg eller ha videoblogg om hvordan man tar på løsøyevipper??

  Reply
 • Vilken härlig blogg du har! Och duktig framför allt. Vilken Makeup skola gick du på?

  Reply
 • Partyfransar! wow, sånna måste jag ha på mig på nyårsafton : ) grymt fina!

  Reply
 • Hej Linda! Jag har samma vattenfasta mascara define…
  Grejen är att jag inte får bort den med min sminkborttagning. Provade t.o.m 3 olika som jag hade i skåpet. Vad använder du för att få bort din?

  Tack för din underbara blogg

  Reply
 • Svar: Jag använder loreals borttagning för vattenfast make-up, den är superbra!

  Reply
 • Åh Linda, finns det någon möjlighet att se dina gamla inlägg någonstans? Jag vet att jag läst så många underbara tips om ansiktsvård och läppstift och annat kul från M.U.S i din förra blogg och tänkte lusläsa från början för att skriva upp tips då jag ska ta en shoppingrunda där när lönen kommer – men din gamla blogg verkar lite borta? =/

  Reply
 • Jag måste få fråga: Tidigare i din andra blogg så skrev du om att du hade fått hemskickat Eco Tools, men visst var det från L8nyberg? Har letat men inte hittat, vet du var man kan hitta dom annars?
  /Frida

  Reply
 • Hej!

  För ett tag sedan bloggade du om en produkt från make up store som skulle göra att både ögonbransarna och brynen växste och blev fler. (Typ som ögonbryn fix). Vad är det just den heter så att man vet vad man skall fråga efter? 🙂

  Tacksam för svar! Gärna på mailen eller bloggen så att jag inte glömmer att gå in här och kika! 🙂

  Kram Mikaela

  Reply
 • Mikaela: Den heter Treatment mascara =)

  Reply
 • Tja tja! Du som gillar spejsiga diadem, kolla bagsandfashion.com såg masa fina med blommor och fjädrar på kram!

  Reply
 • Hej Linda! Jag ville bara säga tack! Jag har alltid varit osäker på vad jag ska läsa på gymnasiet, så osäker så att jag har fått ta ett år i IV. Men stylist har alltid funnits i bakhuvudet, men har bara tänk att jag kommer aldrig kunna fixa detta! Jag som inte ens kan ta på eyeliner liksom!
  Men så läste jag din blogg. Och nu vet jag verkligen att det är stylist jag vill bli! Tack tack tack!!!

  Reply
 • Kan du inte visa oss hur man sätter på ett par lösögonfransar?

  Reply
 • Snygga strassfransar! Ett givet kort i december med alla julfester.

  Reply
 • Hej Linda! Måste bara fråga om sminkredskapen du använder.
  I din gamla blogg så skrev du om att du hade fått hem skickat Eco Tools. Men visst var dom från L8nyberg?
  Har spanat in hemsidan man kan inte hitta dom. Vet du var man annars kan köpa/ beställa dom?

  Reply
 • Himlans bra blogg du har, läser hela tiden 🙂
  , Tänkte bara fråga en sak. Jag ska på min studentskiva klä ut mig till en porsilnsdocka, du har inte lite tips om en häftigt sminkning 🙂

  Kram

  Reply
 • kan man använda lösögonfransar om och om igen? 🙂

  Reply
 • Hej!

  Undrar en liten grej angående lösögonfransar. Kan man använda såna fler ggr å hur länge håller dom?

  H/Ida

  Reply