Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:28 | November 16, 2009

Dagens make-up – Deadly bronze!

Tjo!

Idag har jag jobbat med lite bronziga  färger =) Bronze brukar annars vara min favorit på sommaren, men det funkar även till min vinter-fis-bleka hy! tro det eller ej! =)

Jag har använt: (Allt från MUS om inget annat anges)

Hightechlighter sundust

M/S Deadly

E/D Goldglow & 24Carat

Bronze star från MIST

Vit Kajal från L8nyberg

Define-a-lash Volume Waterproof från Maybelline

Bild 6142 Bild 6135

På kinderna har jag blush on willing från Face, och på läpparna IsaDoras Amaze Glaze coconut

Bild 6133

23 kommentarer23 kommentarer om “Dagens make-up – Deadly bronze!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har verkligen jätte fina ögon och är ut duktig på att fixa smink och grejer. 🙂

  Reply
 • Snälla snälla snälla linda kan du inte visa hur man sätter på lösögonfransar!!! Har alltid undrat. Vill jättegärna använda det på min födelsedagsfest, men är rädd att de ska ramla av eller inte se bra ut! Hjälp mig!

  Reply
 • Den där “primen” du brukar lägga först på ögonlocket (den lillla genomskinliga burken med en vit krämaktig(?) skugga i som du använde i sotningsvideon. vad heter den? Är det den som heter hightechlighter sundust? Kramar!!

  Reply
 • Hej!
  Tack för en bra blogg! läser den varje dag 🙂
  Men jag har en fråga:
  när man ramar in ögonen med ögonpenna, hur mycket ska man måla på underögat? hela vägen, från kant till kant eller ska man sluta vid mitten.
  Jag har ganska små ögon och tycker att de blir ännu mindre när jag målar hela vägen, men när jag målar till mitten så ser det också lustigt ut.
  Hoppas du fattade min fråga!
  Kram

  Reply
 • Hej, måste bara säga att du har en väldigt bra blogg, och jag kommer fortsätta läsa den. Har själv ett stort intresse för smink och de är kul att bli inspirerad av sånna som dig, du verkar vara en otroligt söt tjej. ska såsmåning om gå en make-up kurs i sthlm.
  Kommer fortsätta följa din blogg. den är superbra! 🙂 Önskar bara att man var lika duktig som dig på att sminka ! =)

  Reply
 • När jag ger mig ut på en stor sminkshopping ska jag köpa bronze 😛

  Reply
 • Hej! Kan intre du lägga ut en bild på ditt kortklippta hår! =)

  Reply
 • Jättefint! 🙂

  Vet att du skrivit det i din blogg tidigare men hur gör du för att få bra bilder på sminkningar så att man ser färgerna så tydligt? Och vad har du för kamera? Systemkamera? 🙂

  Kram

  Reply
 • så himla söt och duktig du är! Helt sjukt hur du kan ha så mkt smink på dig och ändå lyckas se lagom sminkad ut, hade jag haft på mig den där ögonskuggan hade jag sett utspökad ut 😛 Jätteglad att jag hittade sin blogg – du är så duktig! Keep it up 🙂 kram

  Reply
 • du lyckas alltid se så fräsh ut!! 🙂

  Reply
 • hej, applicerade du 24 carat med torr eller blöt pensel, blev så fin färg :)?

  Reply
 • En torr pensel, men jag har lagt den på en primer så att den blir väldigt guldig =)

  Reply
 • Jätte bra blogg!

  Reply
 • Hittade hit första gången idag och blev överlycklig. Exakt en sådan blogg jag letat efter. Börjad egenast leta efter sottips och blev så glad av videon, Nu ska jag öva på här hemma 😛 Vill du ha fler tips om inlägg är iallafall jag sugen på att läsa mer om hur man lägger skuggor och skapar mer konturer i ansiketet, med hjälp av rouge och annat. Har du redan gjort ett sådant inlägg får du gärna tala om var jag hittar det.

  Keep up the good work 🙂

  Reply
 • Du är verkligen en inspirationskälla!
  Vilken vacker bild !

  Reply
 • Men guuud, vackra människa! Brukar läsa din blogg, typ.. flera gånger om dagen? :p haha , och jag förundras varje gång hur sjukt fin du är!
  Och dina sminkningar är helt underbara, du är en stor inspirationskälla 😀 För att inte tala om ditt hår – såå fint!
  Jaa, jag gillar din blogg. mkt 😉

  Reply
 • Du har inte lust att skriva vart du använder vilka produkter? Vit kajal och mascara är det enda jag är med på, men resten så sitter jag som en nolla och fattar inget. Brons star? M/S deadly? Det vore hemskt gulligt om du skriver ut som sagt vad du har vart.. om du är med på hur jag menar?=)

  Reply
 • Hejsan Linda!
  Jag har en fråga som jag har funderat över väldigt länge och nu så har jag bestämt mig för att äntligen våga fråga!

  Det är nämligen så att jag är en tjej på 16 vårar som är väldigt förtjust i din blogg. Jag har alltid älskat smink och brukar därför bära det rätt så ofta men så här står det iaf till:

  Jag brukar nästan aldrig ha något smink på ansikte,dvs coceler, eller foundation. Däremot så har jag ibland puder eller rouge, det lägger jag alltså rakt på huden utan några produkter under. Jag använder dock rätt så mycket ögonsmink som ögonskuggor/pennor och maskara, det lägger jag också direkt på huden utan någon primer tror jag det heter. Min stora fråga är alltså, skadar det huden om man lägger sminket rakt på utan något under? Kommer jag få sämre hy med tiden eller kommer den att åldras snabbare, har sminket någon negativ effekt? Sedan så är det så att jag aldrig brukar använda några ansiktsproduket överhuvudtaget. Jag gnuggar bara bort sminken och sköljer ansiktet med vatten varje kväll. För mig så verkar det funka helt okej men det känns som om att jag gör riktigt fel. Skulle verkligen uppskatta ett svar.

  Reply
 • Hej Elina! Du ska vara glad om du slipper concealer och foundation! =) det är inget fel i att använda rouge eller puder utan något under! fast det är bra om du införskaffar en rengöringsserie eftersom vanligt vatten torkar ut huden. Lycka till! =)

  Reply
 • FAN VA SNYGG DU ÄR

  Reply
 • Så himla fint sminkat, jag skulle också vilja kunna sminka så fint!
  + Att du är så himla söt ! KRAM

  Reply
 • o herre gud vad du är vacker.

  Reply
 • läckert! minst lika fint på hösten!

  Reply