Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:23 | November 16, 2009

Linda gillar: Lipgloss Peggy från Lars Wallin

Fick genast en favorit bland Lars Wallin-grejerna i glosset Peggy! Gud vilken snygg färg!

Bild 6157

Lagom piffigt till vardags! Eller vad säger ni? =)

Bild 6160 Bild 6163

30 kommentarer30 kommentarer om “Linda gillar: Lipgloss Peggy från Lars Wallin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej!
  har du något tips på bra maskara? 🙂

  Reply
 • Jättefint!

  Reply
 • Hejsan! Jag har en fråga som jag vill ställa till dig. Jag har en sjukt fin eyedust, den är kolsvart med glitter i. Problemet är att jag inte vet hur ja ska sätta på den. Slutresultatet blir ett helt svart öga(som om jag hade vart med i slagsmpl. haha) plus att man ser knappt glittret när ja tar på den. Så min fråga är, vad gör ja för fel? Tack på förhand!

  Reply
 • Hej! De där svarta med glitter i är inte så himla enkla att jobba med, för glittret vill gärna inte fästa, men jag tycker att, om man lägger en hightechlighter under och “trycker” på eyedusten så sitter den! fast man får ändå lägga puder på kinden under ögat för att det inte ska bli kolsvart =P testa dig fram!

  Reply
 • det passade du otroligt bra i !

  Reply
 • Hej! Jag vill bara fråga hur du noppar ögonbrynen? Det är jättesnyggt! Sen en grej till.. NÄr jag använder Tri Bow till mina ögonbryn blir det grått/råttfärgat? Dina ser mer bruna ut.. Vad gör jag för fel? :O

  Reply
 • Vilket MUS jobbar du på? Fick presentkort på en privat lektion, och du sminkar så fint!

  Reply
 • Jag jobbar på MUS i Linköping =)

  Reply
 • hej! ville bara säga att jag har lärt mig så himla mycket av att läsa din blogg. jag har aldrig riktigt varit “smink-tjejen” men efter att jag hittade din blogg öppnade du mina ögon inför en helt ny värld!
  så tack för den konstanta inspirationen och dina fina bilder. du är förresten så himla vacker! ha det bra
  /bella

  Reply
 • Hej, vad är en primer för något? Och jag undrar om du då har förslag på någon särskild kräm/fuktighetskräm/lotion eller vad man nu har, som man tar på innan foundationen? Ge gärna förslag på primer’s också… Och då får det gärna bli förslag som finns på H&M tex.. Har inte någon annan affär här i min lilla stad som säljer smink ;P

  Reply
 • Hej. har en liten fråga. . vad använder du för primer? , kanske du inte gör på denna bilden men ja vet att ud haft de förut elle så…

  Reply
 • din blogg e asbra ! 🙂
  men du borde lägga ut mer hur man gör när man sminkar sig så , lixm steg för steg .
  elr typ videosar :))
  och vart grejerna finns och köpa för vilka priser 🙂

  Reply
 • Jättebra sida för den som inte e så kunnig, (dvs jag)Här kommer jag säkert bli fast, jag har redan fått jättebra tips, och inpiration. Hittade åt din blogg via en videoblogg på youtube tidigare idag. Du verkar vara en go, glad sprallig tjej, dessutom är du hur söt som helst, med eller utan smink. Toppen tummen upp för dig, din blogg och din sminkning.
  Ha en skön dag
  /R

  Reply
 • hihi gud vad söt bild den understa, du passade verkligen i dem färgerna och speciellt mössan 🙂

  Reply
 • Varför går det inte att gå in på din gamla blogg längre?

  Reply
 • hejsan.
  jag har precis börjat följa din blogg och jag har lärt mig jättemycket! inspirationen är stor. men jag skulle gärna vilja veta mer. har sett t.ex den videon där du lägger en varm skuggning på ögonen (röd-orange-gul). finns det fler tekniker du använder dig av och kan du isåfall visa någon av dom med?. en annan fråga är också att jag har hört att borstarna är enormt viktiga. att det inte är särskilt bra om man köper dom på t.ex. hm utan de ska helst vara från mus. är kvaliten så otroligt viktig för att sminker ska bli bra?

  ha det bra! (:

  Reply
 • Hej Nina! Ja det stämmer att borstarna är viktiga, jag tycker inte man ska haka upp sig på att gå och köpa billiga penslar eftersom de oftast inte håller i längden, fast testa kan man alltid! Jag har billiga penslar också =). Och angående videos kommer jag göra fler videos längre fram =)

  Reply
 • Maken är såå nice, som alltid. Off topic; halsduken ser också väldigt snygg ut = )

  Reply
 • Fint som alltid. 🙂 Tänkte höra med dig vad du brukar fota dig i för ljus eftersom du får så klara o fina bilder. När jag tar kort på mina ögonsminkningar så har jag så svårt att få till ett bra ljus… Provar oftast både med o utan blixt. Nedanför en lampa, nära ett fönster osv… men det blir aldrig sådär bra dom dina bilder blir.

  Reply
 • Hej Anneli! Jag försöker alltid fota framför ett fönster, men nu är det ju så mörkt ute, så då har jag en lampa som jag har riktad mot ansiktet, det brukar funka bra =)

  Reply
 • Hej Linda!!! Jättefin sida och jättefina sminkningar. Älskar de du gör verkligen. Jobbar du i sthlm? Tänkte höra vad du ta för en sminking? Sen om du kunde göra någon film på ögonskuggan “empire” från makeupstore?? Diggar verkligen din blogg ska du veta. Kramar Jannice

  Reply
 • Hej Jannice! Jag jobbar inte i sthlm, tyvärr. och skuggan empire har jag inte hemma. Jag kommer göra fler videobloggar, men kanske inte just med epire =)

  Reply
 • Såå fina ögon du har! Gud, kan man få tag på hans smink här i USA?
  Kraam från Los Angeles

  Reply
 • Hej Michaela, jag vet faktiskt inte.. kolla upp hur dom skickar från Eleven.. =)

  Reply
 • Hej måste säga att det där läppglanset ser supersnyggt ut verkligen. Kanske själv ska fundera på något liknande sen när jag får pengar igen. Jag har svårt för att hitta vettiga, men det där såg faktiskt jättesnyggt ut. 🙂

  Reply
 • supersnygg kombo av kläder o smink! 🙂 jättemysigt!

  Reply
 • Åh vilken härlig höstout och sminkning – söt!

  http://mandelstrom.webblogg.se

  Reply
 • Hej, vad är en primer för något? Och jag undrar om du då har förslag på någon särskild kräm/fuktighetskräm/lotion eller vad man nu har, som man tar på innan foundationen? Ge gärna förslag på primer’s också… Och då får det gärna bli förslag som finns på H&M tex.. Har inte någon annan affär här i min lilla stad som säljer smink ;P

  Reply
 • oh det var jätte fint (:

  Reply
 • If you want to buy a house, you would have to receive the loans. Moreover, my sister usually takes a credit loan, which is really rapid.

  Reply