Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:55 | November 19, 2009

Dags för julklappstips?

Hej på er!

Jag hade snart tänkt dra igång med lite julklappstips eftersom det nästan bara är en månad kvar till jul!

Det kommer bli julklappstips för honom som henne! Inom skönhet då förstås!
Kanske kan det ligga lite julklappstips i denna lådan som jag hämtade på posten idag måntro!?

Bild 6256


(Jag måste erkänna att jag köpte min första julklapp för ungefär en månad sedan =) Man måste ju vara ute i tid!)


8 kommentarer8 kommentarer om “Dags för julklappstips?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va kul med julklapps tips… jag köpte min första för länge sen jag me:)

  / Sara

  Reply
 • ja vad kuul!

  Reply
 • Ja man ska vara ute i god tid, så slipper man stressen 🙂 Kanske kan tipsa om några billiga julklappar också, både för honom och henner, till de som är lite fattigare i år ?

  Reply
 • Jag brukar alltid vara ute i oktober och leta klappar. Det är mest för att få ekonomin att smälta samman fint. I år vet jag inte vad det är för fel för jag har inte ens börjat tänka på klappar än. Och tro nu inte att ekonomin ser bättre ut med barn i bagaget! 🙂

  Reply
 • Jag är klar med tre julklappar, haha 😛 Har många kvar, så det vore underbart om du ville skriva en massa tips, och inte allt för dyra helst (a)

  Reply
 • Redan klar med alla mina julklappar jag 😀

  Reply
 • snälla skriv tips på världens bästa julklapp för pojkvännen 😉 funderade på sexiga boxers eller parfym men gud vad svårt det är.. kan du inte komma upp med bilder på sånt.. och tips på olika parfymer för män i åldern 20 🙂 skulle bli jätteglad!! TACK

  Reply
 • eleven.se = kärlek! ;D

  Reply