Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:19 | November 23, 2009

Linda gillar: Jaqua Pink Champagne glimmer gloss!

Här kommer ett gloss jag är förälskad i!

Det är sådär frostigt och härligt som man vill ha det på vintern!

Bild 6270

Glosset finns på Eleven.se för 160kr och de säger såhär om glosset:

Dina läppar kommer att stråla med detta måste-ha-läppglans, inspirerat av rosa champagne i både färg och ljuvliga doft. Jaqua’s gnistrande gloss kommer att ge dina läpparen en sexig, rosa glans. Du kan använda den över ditt läppstift eller bara bära den precis som den är. Bli kysst och förbli kysst. Låt dina läppar gnistra!

Bild 6271 Bild 6339

6 kommentarer6 kommentarer om “Linda gillar: Jaqua Pink Champagne glimmer gloss!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SV. Hahaha Jag hoppas du hade det trevligt här nere 😀 knas var drömmar kan mixtra 😀

  😀 nejmen, den där läppglansen har jag också, förvånad?? ;P

  Reply
 • SV. Hahaha Jag hoppas du hade det trevligt här nere 😀 knas var drömmar kan mixtra 😀

  😀 nejmen, den där läppglansen har jag också, förvånad?? ;P

  Reply
 • Gud så sött det var 😀

  Reply
 • Ooh det var ju riktigt fint med sina små glitterpartiklar, lagomt frostigt sådär, men oj vilket saftigt pris för ett gloss.

  Reply
 • Jag skulle vilja att du gjorde ett inlägg om hur man gör rent sin penslar, puderpuffar osv..
  Skitbra blogg! 😉

  Reply
 • Hej Linda, jag har en fråga! Har du tips på någon bra produkt för torra läppar? Det är nämligen så att jag har fastnat i lypsylträsket. Jag måste använda lypsyl konstant för att läpparna ska hålla sig någorlunda mjuka. Slutar jag blir de fnasiga direkt, svider och spricker. Hade varit skönt med en produkt som hjälper utan för att den skull bli beroendeframkallande!

  Reply