Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:00 | November 24, 2009

Klapptips för läppglansjunkien! – Smashbox Limitless Long Wear Lipgloss SPF 15

Läppglans brukar alltid vara en välkommen julklapp! Sånt som alltid går åt!

Detta glosset från Smashbox doftar gott, håller länge och har solskyddsfaktor 15! det innehåller vitaminerna A, C och E samt strandkål som vitaliserar och ger näring till läpparna
Färgen jag har hemma heter “Boundless” och är perfekt till skola, jobb och andra “dags-aktiviteter”

Glosset har jag använt i bla.  denna sminkning

Smashbox finns på Kicks, eller att beställa på eleven

boundless_500x500 Bild 6260

Övre bilden lånad från eleven.se


4 kommentarer4 kommentarer om “Klapptips för läppglansjunkien! – Smashbox Limitless Long Wear Lipgloss SPF 15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kostar det på ett ungefär?

  Reply
 • Hejsan Linda! Tack för en suveränt bra blogg. Har följt dig sedan blogg.se och måste säga att du är minst lika bra nu som då om inte bättre. Fattar inte vad du får alla dina idéer ifrån =) Åhh, vad jag önskar jag hade allt smink som du visar här i bloggen. Man vill ju inte annat än att springa iväg och sminka sig så fort man läst om dina nya tips, videobloggar osv. Jag har en liten fundering som jag hoppas du kan hjälpa mig med 🙂 Hur fasiken hanterar man lösögonfransar? Haha, jag har väldans svårt med dessa filurer då det alltid blir snett och dant eller så vill de inte sitta kvar alls. Har du något fiffigt tips på detta.?Ojsan, blev långt det här, bäst att avrunda. Tack igen! Ha det fint! Kram

  Reply
 • Sara: Tack så jättemycket! Jag kommer så småningom göra en video där jag sätter fast lösfransar! det har inte blivit av ännu bara =) det kommer!

  Reply
 • Tips, smashbox finns på Åhlens också..iaf i gbg 🙂

  Reply