Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:54 | November 24, 2009

Ny modellbild – SWEAT

Yey! Idag fick jag se den bilden som kommer sitta på afficsher runt om på olika ställen i stan.
Bilden är till nattklubben SWEAT som går av stapeln den 5 december på NH.

Det jag gjort för att se “svettig” och varm ut är att jag sprayat torr-olja i ansiktet och överkroppen.
Eftersom jag hade smink på mig till plåtningen kom jag på en idé för att inte förstöra sminket: Jag hällde lite utav MUS massageolja i en tom Face mist-flaska (Face mist finns också på MUS) och duschade över ansikte och dekolletage. Då blev det en glansig känsla utan att förstöra sminket!

Fotografen är densamme som tog min header-bild : David Einar

Orginalbild

sweat2_0016

Affisch

5 december

19 kommentarer19 kommentarer om “Ny modellbild – SWEAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så JÄVLA snyggt!

  Reply
 • har du några tips om hur man kan lyckas med en jul och nyårs sminkning utan att vara proffs? :). tack för en bra blogg och för alla bra tips 🙂

  Reply
 • riktigt häftigt! 😀

  Jag har en liten liten fråga, jag funderar väldigt mycket på att gå samma utbildning som du, och jag undrar, vad tyckte du om det? var det värt att betala för?
  Jag skulle nämligen behöva ta ett stort lån för att kunna betala, men jag tror ändå att det skulle vara värt det, det skulle bara var trevlig att få höra från någon som gått utbildningen innan jag bestämmer mig.

  Reply
 • Antonia: Vill man så är det värt pengarna! helt klart! jag ångrar inte en sekund att jag gick utbildningen =)

  Reply
 • Stilig!

  Reply
 • Jag upptäckte din blogg när jag sökte på “sminkförvaring” på google. Vilken extraordinär ide´! Ett sortimenskåp! Jag kommer med garanti att kopiera din idé och göra likadant!
  Du har inspirerat mig väldigt mycket och gett mig nya idéer, smink är nämligen en av mina passioner här i livet. Dina videobloggar är mycket givande. Sluta inte! 🙂
  Jag har en önskan om att du ska visa hur man sminkar när man blandar tex tre helt olika färger på ögonskuggan. Hur gör man när man missmatchar? Ett stort önskemål!
  Mvh Emma.

  Reply
 • Hej! Tack för en sjukt bra och inspirerande blogg, ska nog börja ta fram mina ögonskuggor lite oftare!

  Såg lite längre bak i arkivet att du hade finnar när du var yngre. Försvann de med åldern eller fanns det några produkter eller knep som du använde/använder? För nu har du ju skitfin hy. Kram!

  Reply
 • Thank you so much for all this, I just came to tell you that I’m totally addicted to your blog and come here every day to see what’s new. Even the new layout doesnt bother me 😉
  At the moment I have two special reasons to read your blog – first of all I’m starting to work as a cosmetics salesman at Stockmann and here in Finland I have to be able to speak Swedish with costumers, if they ask me to. Unfortunately I haven’t spoken Swedish since high school, so now I’m readin your blog to prep my Swedish! Especially the makeup vocabulary is bit of a problem – for some reason they didn’t teach it at high school? 😀 So in a few days I gotta be able to sell make up products to costumers in Swedish… I’ll be reading your blog from the beginning and hope it helps 😀
  Secondly, I’m also studying in Int. Make Up Center and I’ll be doing the final exams in 2 weeks! Right now I should be planning my evening make up exam, trend make up exam, period make up exam… And so on. So I’m reading your blog and hoping to get ANY ideas! You’re making it easy because you’re mainly using MUS products 😉
  OK I really had nothing special to say, just wanted to let you know that I’m a huge fan of yours and I’ll be reading your blog a LOT these few weeks… 😉

  Reply
 • Läckert!
  Följer din blogg med stort intresse!

  Mvh http://talkagossip.blogg.se

  Reply
 • tack för svaret! bara för det så kom jag på en till fråga 😛
  bör man ha några förkunskaper när det gäller att rita? jag tänker då mest på när det gäller kroppsmålning.

  Reply
 • läckert!!!

  Reply
 • läcker bild, man ganska olik dig på bilden. Hade nog inte gissat att det va du *ler* kul att man kan se så olika ut

  Reply
 • Jobbar du som modell oxå?

  Reply
 • drit fint bilde!

  Reply
 • Coolt 🙂 Vad hete utbildningen du gick i sthlm, alltså vilken skola? =)

  Reply
 • Hej Linda!
  Först vill jag tacka dig för en helt fantastisk blogg! Du är en stor inspirationskälla och är grym på vad du gör 🙂
  Nu till min fråga till dig. Jag är utbildad som makeupartist på makeup institute, gick ut mer än ett år sedan. Har sedan dess haft svårt att hitta jobba som är intressanta och som utvecklar en praktiskt. Har i princip hoppat mellan kicks och åhlens sedan jag gick ut skolan och jag undrar om du har några tips på hur man slår sig fram i branschen? Tips?
  Skulle bli jätteglad om du gav några tips 🙂
  Fortsätt med vad du gör!!!
  Kram Emma

  Reply
 • snyggt

  Reply
 • Bilden gör dig verkligen inte rättvisa.

  Reply
 • Alltså du är sjukligt lik victoria som är med i “mammas pojkar” 🙂

  Reply