Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:23 | November 24, 2009

Ur portfolion: Ecolane

Hej!

Hasse från Scandinavian models var inne på jobbet idag och sa att jag skulle ta en titt i hälsobutiken Life, eftersom den nya kampanjbilden för Ecolane-serien jag sminkade för sitter i skyltförnstret =)

Själva märket Ecolane vet jag inte så mycket om, mer än att det är en anti-rynk-serie!
Men visst är bilden rolig? =)

img_4aeea34b73ee1

Bild från http: herstat.se


4 kommentarer4 kommentarer om “Ur portfolion: Ecolane”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle vara kul att höraom något provat. Det är ju so bekant svårt att lyfta ansiktet med créme. Det brukar behlvas lite mer än så……:)

  Reply
 • Jag har en fråga, örhänget som du har i ditt töjda hål, vad är det för material? 🙂

  Reply
 • Asså gud vad du gör reklam. Så jävla tråkigt att läsa om… Älskar din blogg annars!

  Reply
 • Sandra: det du kallar reklam är tips till er läsare! Och just denna är en reklam JAG sminkat för och är stolt över.. därav postade jag den. Hoppas du har överseénde med det tjejen!

  Reply