Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:52 | December 1, 2009

Dagens make-up – Babydoll Dita

Halloo!

Idag är det MUS som gäller för mig, och kör självklart på Babydoll-looken i rosa, lila och strass!
Armbågade btw ut min mixing liquid idag och blev måttligt sur, typiskt mig! Hoppas vi har fler kvar i butiken!

Jag har använt: Allt från MUS om inget annar anges

Hightechlighter Neptune
M/S Dita, white, famous
E/D Lollipop
C/S Bloom
Glitter Orion med mixing liquid
Vit Kajal från L8Nyberg
Cake eyeliner black
Strazz Bubblegum
Treatment mascara
Maybelline define-a-lash
Fiberwig mascara för att bygga upp längd

Bild 6511 Bild 6527 Bild 6519Bild 6513

På läpparna har jag pogloss Best

Bild 6515

PÅ kinderna har jag wonderblush Goddess och Blush Lust

Bild 6532

33 kommentarer33 kommentarer om “Dagens make-up – Babydoll Dita”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Denna sminkningen gillar jag sjukt mycket! Skit snygg!

  Reply
 • Du är så otroligt vacker Linda!
  Både med massa smink och utan och det är inte alla som klarar av att ha så mycket ögonskugga utan att det ser kladdigt ut 🙂 Hoppas du får en toppendag!

  Reply
 • Hej! Vill bara säga att jag tycker du är grymt bra på det du gör 🙂
  har 2 frågor också.
  1. Vilka färger passar bäst till gröna ögon?
  2. Har du något tips på nån bra foundation och helst någon som inte kostar “skjortan” av än :)?
  Tacksam för svar!

  Reply
 • berömmer dem i skolan/på jobbet dig efter den sminkning du valt ? 🙂

  kolla gärna in min blogg !

  /anna

  Reply
 • Jättefint!!

  Reply
 • Skit snyggt på dej! Tänk om man va lika dukti som du på detta, då såg man snygg ut varje dag!!! =)
  Jo har en fråga till dej, jag använder I.Ds mineral foundation och den där som heter Veil (pudret). men för mig så funkar det inte alls, jag ser svettig ut konstant och burken med foundation tar slut jätte fort. Det sitter liksom inge bra heller. Tror du att den inte passar för vissa hyar eller sitter dne bäst när man har en primer under först? =) Har svårt att hitta rätt smink för mitt ansikte, för ena stunden är den fet o andra gånger är den snustorr.
  Och så en fråga till, jag köpte den där concealern på MUS, den du tycker så mycket om! Och jag undrar hur man gör för att få den snygg, för den syns ju efter att jag fått på mig foundationen och sen kletar jag nog på fööööör mycket kanske? :p blir inge snyggt alls…

  Tack på förhand =) ha det bra!

  Reply
 • Gud så snygg! Ser riktigt fräscht ut 🙂

  Reply
 • Kan bara säga “Wow”…

  Linda, en fråga. Hörde för nån månad sen att dofljusen ska komma som parfymer. Du vet Less is more o de andra, vet inte vad dom heter. Har dom landat i butik? Om inte, vet du kanske när? Perfekta julklappar ju.

  Reply
 • jättefin sminkning!

  Jag undrar om du kan ge tips på ett bra salongs shampoo. Måste köpa nytt och vill ha tips.
  Har väldigt tunt & slitet hår.
  Kan du säga något om Tre´semmes och sayoss som man sett mycket reklam för?

  Tack

  Reply
 • Snygg sminkning som vanligt! Undrar bara vilken den JÄTTEROSA skuggan är som du har i ögongloben, är det ED’n?

  Reply
 • Hur får du till eyelinerlinjerna under ögonen så bra? Jag har försökt, men det blir mest bara kladd av alltihopa. 😛

  Reply
 • super snygg är du och din makeup!!! <333

  Reply
 • Så jädra snyggt! 😀

  Reply
 • asså AHH! jag älskar dina sminkningar, själv e du också jätte sööt! ;D

  Reply
 • Hej jag har en fråga.
  Förra veckan köpte jag en primer från MUS och den svarta ögonskuggan pollution. Nu ídag skulle jag testa produkterna och det blev en rand i ögonskuggan redan efter en halvtimme och jag vet inte vad jag gjorde för fel!
  Jag tog foundation på ögonlocken och pudrade och sen la jag ett tunt lager med primer och sen 2 ögonskuggor från MUS, pollution och någon ljusblå som jag inte vet namnet på. Jag tog ganska rikligt med ögonskugga. Vad har jag gjort fel eftersom det blev en rand?

  Mvh Jenny
  P.S Din blogg är min favorit!

  Reply
 • GUD va fin du är!! Helt otroligt. Sminkningen var också otroligt snygg :))

  Reply
 • Superläckert, du passar i rosa nysanser tycker jag.

  Köpte ett nytt rouge från MUS idag, Kairo. =)

  Reply
 • Vad duktig du är Linda, jag följer din blogg dagligen och du gör ett ofantligt snyggt jobb! You go girl! 🙂

  Reply
 • Gud vad jag gillar den här sminkningen !!

  Reply
 • så himla fint!!
  Kan du inte lägga upp lite såna här videos på din youtube? Lite “svårare”, coolare och festgligare ögonmake 🙂 kramkram

  Reply
 • Skulle du inte kunna visa en snygg, “naturlig”/enkel festmakeup med de där dekorstenarna? 🙂 För oss som gärna vill gör en lite annorlunda festmakeup, men som fortfarande inte lyckas få ögonskuggan bra..

  Tack för en bra blogg!

  Reply
 • Du är jämt så himla fin o ger mycket bra tips. TACK!! Älskar smink själv och har nästan allt från MUS. Trogen medlem. 🙂

  Reply
 • Gillar inte rosa, men du har ju verkligen fått mig att ändra uppfattning HELT!
  Det är bra gjort! ;D

  Så snyggt! (Och hela du är ju ett snygglo!) 😉

  Reply
 • Zarah-lou: Tack =P Jag gillar inte heller rosa egentligen! Allt för konsten =)

  Reply
 • Gud så vakkert! Skulle ønske jeg også kunne sminke meg slik. Har du noen gode sminketips til meg som har mørkebrune øyne? Blir bare til at jeg sminker meg med sort eller brunt – er så redd for at øynene mine skal bli “borte” hvis jeg bruker farger.. 🙂

  Gjerne steg for steg hvordan du evt gjør det! (for oss som må ha det inn med spisepinner 😛 )

  Reply
 • Prova att göra eget mixing medium det funkar superbra 😉 fast antar det är enklare för dig att bara köpa från jobbet. Finns typ tutorials på youtube.. ja om någon är intresserad.

  Reply
 • Vaov vilken underbar sminkning!

  Reply
 • Hej! du är verkligen jätte fin.
  men jag undrar om du vet vart man
  kan köpa mac smink? eller om man kan
  beställa från deras sida fast den inte är svensk? :/

  Reply
 • Du är så duktig och vacker och ger en massa bra tips och insperation. Men jag behöver lite tips på glitter skuggor osv, jag får det fasen inte att sitta kvar. Hur gör man? Även om jag har bra bas så faller det förbaskade glittret ner. Så kom med tips finns det någonting man kan använda som typ lim 😛 både för ögonskugger med glitter och nör det är vara glitter alltså lite grövre glitter elelr vad man ska säga 🙂 Stenar och spnt faller också av blir tokig.. Hjälp 🙂

  Reply
 • Återanvänder du dina strass-“pärlor” eller slänger du dem efter användning?

  Reply
 • Den rosa nyansen på din Micro Shadow – är det Dita eller Famous? Jag letade efter den idag på MUS men hittade ingen som hette Dita 🙁 Tack för din otroligt fina blogg!

  Reply
 • Veronica: den lila heter Dita och famous är guldig

  Reply
 • People deserve wealthy life and loans or just collateral loan will make it better. Because freedom bases on money.

  Reply