Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:29 | December 1, 2009

Make up store mot Aids!

Halloj!

Tänkte bara nämna några ord om Make up stores första välgörenhetssatsning!

Inför World Aids Day har Make Up Store tagit fram en ögonskugga med namnet ”Charity”.
Pengarna
för skuggan går oavkortat till forksningen kring HIV och AIDS!
Ett sjukt bra initiativ tycker jag! Mer sådant från sminkföretagen!

Skuggan kommer som vanligt att kosta 135kr.

b7d5ccbb636373e891459a9a515347

10 kommentarer10 kommentarer om “Make up store mot Aids!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, måste först säga att du har en otroligt bra blogg, gillar den skarpt!

  jag tänkte höra med dej, för jag hörde att du gått på make up institute, vilket jag också hade tänkt att göra.. Tycker du att det är den bästa skolan, nu när du jobbat med det ett tag och så, finns det något annat du rekomenderar??

  Tycker du är grymt duktig i alla fall!!

  Kram Sahra

  Reply
 • Ohlala, hur länge kommer den att säljas? Så länge den finns kvar eller?

  Reply
 • Men åh, så bra! 😀 Glad jag blir! 😀

  Reply
 • Bra initiativ tycker jag och en mycket användbar nyans på skuggan dessutom. Den kan jag verkligen tänka mig att lägga till i min samling. 🙂

  Reply
 • Hej Linda:)
  Jag har en liten fråga till dig som jag hoppas att du ska kunna svara på.
  Jag är ganska torr i huden och får ofta torra fläckar i ansiktet som syns ännu mer när jag använder foundation. Även om jag alltid smörjer in ansiktet, morgon och kväll. Har testat många olika krämer men ingen fungerar jätte bra. Jag kan inte använda något jätte fett heller eftersom att jag får lätt finnar utav det.
  Så jag undrar, borde jag använda någon produkt innan jag lägger på foundationen? Eller vad kan jag göra åt det?

  Tacksam för svar
  Johanna:)

  Reply
 • Bra tycker jag!
  Skuggan var snygg också!

  Reply
 • Fint initiativ. Den ska jag köpa direkt. 😀

  Reply
 • Åh, en bild på den! Jag som frågade dig om färgen idag =)

  Reply
 • En rolig sak…. När jag gick på IMC skulle vi göra ett kollage med en framtidstrend, hur makeupen skulle se ut osv. Då gjorde jag ett med en sminkkollektion som skulle säljas just till förmån för hiv-aids forskning. Kul för mig att jag kunde se såpass klart in i framtiden=)

  Reply
 • Frågade om skuggan då jag var på MUS, och den kommer tydligen inte säljas förrän nån gång i februari. Skuggan har en rosa ton. Snyggt!!!
  Kommer självklart hamna i min sminksamling så fort den kommer ut i försäljning 🙂

  Reply