Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:47 | December 2, 2009

Dagens make-up – 10 år äldre med brillor och läppar!

Tja!

Alltså, varför är det så att man ser så himla mycket äldre ut med glasögon och ett par röda läppar?

Idag har jag använt: (allt från MUS om inget annat anges)

Hightechlighter platina
M/S Money talks, white
Cake eyeliner black
Vit kajal från L8Nyberg
Treatment mascara
Define-a-lash Från maybelline

Bild 6566

På läpparna har jag läppennan Burlesque

Bild 6565

På kinderna har jag Blush on Willing från FACE, och Metal cherry från MUS

Bild 6569

26 kommentarer26 kommentarer om “Dagens make-up – 10 år äldre med brillor och läppar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hvilken fagre/kajal/skygge har du på øyenbrynene?

  Reply
 • Marte: Jag har MUS tri brow color =)

  Reply
 • Hej där linda.
  Jag har en fråga:
  Jag önskar mig massa MUS produkter i julklapp.
  Men vilka tycker du är dom typiska grunderna man ska ha?
  I färgskala, puder m.m m. m m.m .. : )
  kramar.

  Reply
 • Möjligtvis att du ser lite äldre ut men helsike vad snyggt! Tänk om alla biblotekarier kunde hitta till din sida och inspireras av bl.a denna look! Du berikar oss, Linda!

  Reply
 • Hej! Har en fråga ang rouge. Blev sminkad på make up store och hon som sminkade mig sa att jag skulle lägga rouget på den runda delen av kinden, mer “äpplet” och inte på kanten. Men har sett att du gör annorlunda och inte lägger rougen där man normalt blir rosig på kinderna. Kram

  Reply
 • man blir ju sugen på att skaffa glasögon bara för att det är så snyggt när man ser hur bra du passar i det =P

  Reply
 • Du ser riktigt proffsig ut i glasögon ;D

  Reply
 • DU ÄR SÅ VACKER!

  Reply
 • älskar dina glasögon, du skulle inte kunna säga mig vart du har köpt dom? :]

  Reply
 • hi hi ja börja tänka på göran persson när ja såg bild nr 2 . haha 😀 Inge illa menat.

  Reply
 • kan du inte tipsa om en bra concealer?
  & hur fixar man ögonbrynen så bra som dina?

  Reply
 • Hej Linda,
  Angående röda läppar… Är det något speciellt man ska tänka på när man väljer nyans på läppstiftet? Om det har att göra med ens hudton eller liknande? Jag är blond, blå ögon har blir ganska blek på vintern. Jag köpte ett lite mörkare glansigt klarrött läppstift från Too faced som jag gillar en massa för att det sitter så bra… men när jag väl hade det på och kände mig supersnygg, så kläckte min så kallade bästa kompis ur sig att det var skitfult, att det var fel färg för mig (och det ska väl tilläggas att hon har noll koll vad gäller smink, bara det är dyrt så)… 🙁 så ska jag behålla mitt läppstift eller? Här ser du färgen: http://www.lookfantastic.com/beauty/too-faced-new/lips/too-faced-lip-of-luxury-champagne-infused-lipstick-runway-red.html

  Reply
 • Skitsnyggt Linda!! Du ser ut som en.. Lindylou! =) Tänk dig typ 50-tal.. Jag vill också vara grym på att sminka!

  Reply
 • FAN vad snygg du är! 🙂

  Reply
 • skitsnyggt. men hur kan du ha bara läppenna utan att det känns helt torrt :O

  Reply
 • Ja kanske ser du äldre ut men du är långt ifrån min ålder haha 😉
  Supersnyggt!

  Reply
 • Du är helt klart bäst i hela sverige på att sminka!! ja e grymt avundsjuk:P Jag har väldigt hängande ögonlock och jag hatar det, så ja undrar om du har några bra sminktips för att det ska synas mindre??

  Reply
 • Riktigt snygga glajjor!

  Reply
 • Är också nyfiken på vart du köpt dina snygga brillor 🙂
  Du är så snygg!!

  Svar på frågan om concealer till pauline: Tänkte att jag lika gärna kunde svara. Hon använder sig av en concealer från MUS.
  “Cover all Mix” som hon tycker är bra, eller bäst kanske jag skulle säga tom. 🙂

  🙂

  Reply
 • Dösnyggt! Som vanligt med andra ord 🙂 Brillor ger dessutom omedelbar smarthetsfaktor!

  Reply
 • vad är det för märke på glasögonen? skitsnygga!!!

  Reply
 • JISSES vad snygga brillor! De borde du verkligen använda oftare! 🙂

  Reply
 • Eh, kan man inte bara halla med IDA’s kommentar. ! “Tänk om alla biblotekarier kunde hitta till din sida och inspireras av bl.a denna look! ”

  Da skulle jag letat upp mitt gamla lanekort… det kan jag lova!

  Reply
 • Det här var helt klart din snyggaste sminkning hittils! Tycker du brukar vara lite föör mycket sminkad annars, blir nästan lite transa varning. Du borde göra fler som den här, mer matta sminkningar!

  Reply
 • Så den läppennan är värd att köpa då? Jag har nämligen prestenkort på MUS nu, så försöker välja vad ajg ska lägga pengarna på 😉 torkar den ut mycket?

  Reply
 • […] Ögonskugga, fast:  MUS M/S Dita Ögonskugga, lös: MUS 24Carat Ögonskugga, kräm: – Läppenna: MUS Lippencil Burlesque Läppstift: MUS Lipstick Gate Läppglans: Lars Wallin Lipgloss Peggy och MUS Potgloss Way (kunde […]

  Reply