Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:00 | December 3, 2009

Linda gillar: Play ball Silky sunrise spray serum!

inte nog med att namnet “Silky sunrise” är fantastiskt! utan för att själva produkten doftar underbart, slätar ut håret och gör det glansigt och fint!
Att det sedan är ett spray tycker jag är trevligt, eftersom du själv kan välja om du vill spraya det direkt på håret, eller ta lite i handflatan och lägga i toppar och längder.

Jag gillar faktiskt många av L´oreals playballprodukter! De håller bra, luktar gott och är roliga att titta på! =)

Silky sunrise kostar runt 169kr hos salonger som säljer L´oreal Professionell. Finns även på nätet att beställa =)

silky

7 kommentarer7 kommentarer om “Linda gillar: Play ball Silky sunrise spray serum!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!

  Jag har en fråga angående hår och schampon. Visst är det sant att frisörschampon är bättre än “Ica schampon”? Av Ica schampon bildar en silikonhinna på håret som kan skada håret. Min frisör har beröttat om en som använde Ica schampon och när hon färgade sitt hår följde tussar med. Jag är jätte tacksam för svar!

  Reply
 • Lisa: du har så rätt. “ICA-schampoon” innehåller massor av sulfater och kemikalier som torkar ut håret! dessutom innehåller de massor av onödigt vatten!

  Reply
 • Jag älskar med det sprayet och rekommenderar det ofta till barn som ofta får trassligt hår och det uppskattas av alla som använder det 🙂

  Reply
 • Vad använder du för att ta bort smink på ögonen?

  Reply
 • Hej! Jag undrar om du har lite tips för håret när man ska utomlands. Tex silky sunrise kanske är bra att ha med! Jag har axellångt brunt hår om det är till nån hjälp. Tack!

  Reply
 • På våran salong på skolan så säljer vi ut alla playball produkter för 50kr om jag inte minns fel 🙂

  Reply
 • Hejsan Linda. Jag vill ha ditt tips om vad du tycker man ska köpa när man vill börja sminka mer seriöst t ex. borstar, penslar, bas proukter, märke. skulle vara tacksam om du la ut det eller mailade mig. kanske finns fler som vill veta? 🙂

  Reply