Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:34 | December 4, 2009

Dagens make-up – Nude

Éftersom håret är lockigt och fint från igår kände jag att jag inte behövde så mycket smink idag =)
Så jag körde lite eyeliner och mascara med naturella läppar! Är ni också sådana.. att om håret känns bra på morgonen behöver du inte lika mycket smink på dig? (kanske därför jag sminkar mig så mycket annars =P)
Detta, mina vänner är förövrigt såhär jag brukar sminka mig när jag INTE jobbar på MUS! =) (jag går alltså inte i galna sminkningar på stan en vanlig dag)

Jag har idag använt:
MUS cake-eyeliner
MUS Treatment mascara
Define-a-lash waterproof från Maybelline
Strazz Bubblegum (En liten rosa sten under vänstra ögat.)

Bild 6700

På kinderna har jag wonderpowder sahara från MUS,  Absolutely Invisible candlelight från TooFaced för guldig glöd, samt Blush on Willing från FACE!

Bild 6716

12 kommentarer12 kommentarer om “Dagens make-up – Nude”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • jag skulle tycka att det var coolt om du gick i såna sminkningar på stan! För när du gör dom där färgglada ser det inte kladdigt ut osv. det ser liksom ordentligt gjort ut så att du KAN gå ut med det en vardag 🙂 Tycker inte alls att det ser konstigt ut!

  Reply
 • Superfint. 🙂 Ser så naturligt ut, men ändå såå fruktansvärt vackert. Hyn är ju att dö för! ;P

  Reply
 • Jag har alltid samma mängd smink på mig, skulle aldrig klara av att gå ut så där med så lite smink skulle känna mig nyvaken HAHA 😀

  Reply
 • Hur gör du för att få så fin hy? vilka produkter? och vilken foundation har du? 🙂 färg och märke.
  Tacksam för svar 🙂 Din blogg är så fin och inspirerande! Kram

  Reply
 • Jag gillar dina naturliga looker bäst till dagtid. De färgglada är ovärderlig inspiration till kvällsmakeup.

  Jag har också en fråga som jag tänkte att du kankse skulle kunna visa? Jag ska försöka matcha smink till en kornblå klänning med svarta skor och accesoarer till. Jag tänkte köra på blodröda läppar och naglar, vad föreslår du för ögonmakeup? Jag är blond och har gråblåa ögon.

  Reply
 • Den där make up-en var otroligt snygg! Att så naturligt kan bli så vackert! 😀
  Skulle vara jättebra, och roligt, om du någon dag kunde göra en videoblogg från början till slut hur du gör den make up-en (som du har i inlägget), har alltid velat göra det så fint! 🙂 Men jag vet hur mycket tid det krävs för att göra en videoblogg, så det är bara om du hinner och vill såklart!
  Gillar din blogg skarpt, riktigt skön!

  // LINA

  Reply
 • søtt 🙂

  Reply
 • You look so cute lovely and flawless face shine like the candle light in night

  Reply
 • alltså jag har samma mascara som du, och jag har försökt få sådana fransar som du (så himla snyggt!!) men hur mycket jag försöker blir det bara klumpigt och äckligt i slutet ändå.. =(

  så min fråga till dig är; har du någon speciell teknik när du applicerar mascara? Tacksam för svar! <3

  Reply
 • Vevve: Jadu. hur pass ny är mascaran? det är svårt att säga varför inte dina fransar blir bra.. alla mascaror funkar inte på alla fransar helt enkelt..

  Reply
 • Aha ^^

  Fast som någon skrev så skulle du faktiskt kunna gå så på stan, just för att du gör det så sjukt bra! Finns ju de som försöker mycket med färger och sånt, men det slutar bara med att det ser förjävligt ut… och så går de ut i det ändå 😛

  Men det är klart att det kanske är en lite väl avancerad makeup för stan ^^

  Reply
 • gillar starkt.

  Reply