Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:03 | December 9, 2009

Dagens make-up – Sotat med glitter-eyeliner!

Godmorgon på er! Försov mig idag igen, så det fick bli en sotning med en twist!

Svart eyeliner i all ära! Men ibland får man vara ombytlig!
HAr man en svart sotning är det grymt att bryta av med en eyeliner i en annan färg, eller i mitt fall: GLITTER!

Jag har använt: (allt från MUS om inget annat anges)

Hightechlighter Neptune
M/S Pollution, White
Tri brow color
Eyepencil Darkest shadow
Glitter Virgio med mixing liquid
Treatment mascara
Define-a-lash waterproof från Maybelline

Bild 6835 Bild 6839

På kinderna har jag Blush Glam rose och wonderblush Goddess

Bild 6859

På läpparna.. ingenting just nu, måste borsta tänderna först =P

Bild 6845

Ha en toppendag!


16 kommentarer16 kommentarer om “Dagens make-up – Sotat med glitter-eyeliner!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • snygging!

  Reply
 • Kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte 😛

  Reply
 • Hejsan!
  Jag har nyligen börjat följa din blogg. Jag måste säga att den är jättebra! Speciellt när jag är kass på allt som har med smink att göra. Jag har läst några sidor tillbaka och fått endel bra tips som jag nu använder mig av 😀
  Men det är en grej jag verkligen skulle behöva hjälp med, som jag tror att du kan hjälpa mig med. Jag har snart gjort slut på mina första burkar av dag och nattkrämen, och jag gruvar mig för den dagen då jag ska gå och köpa nytt. Lika är det med ansiktstvätten. Tidigare så använde jag bara tvål men tog tag i saken och köpte riktigt ansiktsvatten och rengöringsmjölk. Det är också snart slut. Det finns så mycket att välja på så jag helst vill gå därifrån och fortsätta som jag gjorde tidigare. Skulle du inte kunna visa vad du använder för krämer till ansiktet dagligen, rengöringsgrejer och vad det är för ansiktsmasker du tycker är bra. Gärna märke, kanske bild på det och vart man kan köpa det. Jag hade hade gått och köpt det du tipsat om direkt. Det är så svårt att gå köpa dessa grejer när man har noll koll och det finns hur mycket som helst att välja på..

  Kram

  Reply
 • Hej jag måste fråga en sak när jag ser dina sotningar grymt snygg btw:) men de ser ut som du går lite högre upp än globen jag har alltid hört att man ska sluta i globlinjen men de ser ut som att du går högre för att de syns mer eller ja vet inte hur jag ska förkllara men du kankse sotar upp de??

  Reply
 • du passar otroligt bra i mörka nyanser.

  Reply
 • Jag förstår inte hur du kan få den svarta skuggan så SVART, jag har samma skugga som du men min blir bara mörkgrå fast jag använder primer & allt möjligt. Lägger jag mycket skugga blir det bara en skarp kant. Vad gör jag som är fel? :p

  Reply
 • fin make up:)

  Reply
 • det var skitsnyggt med den lila glittret som eyeliner 😉
  härligt tjejen!

  Reply
 • Du är verkligen vacker! 🙂

  Reply
 • Den sminkningen gillade jag massvis! =)
  Tack för sminktipset idag. Ska på fest på fredag och ska försöka mig på en vågad ögonskugga. =)

  Reply
 • Hej, jag undrar bara vad du använder för pensel när du suddar din ögonskugga? Det blir så snyggt och jämnt! Kram!

  Reply
 • fint som alltid 😀

  Reply
 • Grymt snyggt!

  Reply
 • Hej försökt att mejla dej men inte funkat vill ha lite tips om vad du använder för pensalr osv.. sen undara jag om du kanske har lust att göra en steg för steg med denna grymt snygga sotningen 🙂

  Reply
 • […] till detta tänker jag mig mina kedjor om armen och om gudarna är med mig får jag till denna make. På fötterna sätts antingen svarta ankelboots eller ett par röda pumps för att pigga […]

  Reply
 • If you want to buy real estate, you would have to get the lowest-rate-loans.com. Furthermore, my father always uses a short term loan, which is the most useful.

  Reply