Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:45 | December 10, 2009

Videoblogg – Hur man gör knorrar

Gud så skönt det var att tvätta av sig sminket nu! Och nu när håret är stylat så känner jag mig skitsnygg osminkad, vilket är sjukt ovanligt =)

Såhär kommer en HELT och hållet osminkad videoblogg! WIIHOO.. det trodde jag aldrig om mig själv =P

Edit: Glömde säga att man ska sova med knorrarna sen!


29 kommentarer29 kommentarer om “Videoblogg – Hur man gör knorrar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • snygg är du ändå!

  Reply
 • jag har också provat med knorrar och det blir verkligen skitsnyggt! mycket bättre än att tjorva med en dyr platt/locktång 😉

  Reply
 • Ska man sova i det sen eller?

  Reply
 • Charlotte: Japp det ska man =)

  Reply
 • Du e ju så sööt! 🙂 Fina knorrar.

  Reply
 • Har du inget bra tips på hur man slipper eller blir av med rynkor under ögonen? Du ser så slät och fin ut. 🙂 Har hört att man inte ska använda antirynk krämer om man är under 30, men jag vet inte. Det är du som är experten. 🙂

  Reply
 • Sofie: Det är ALLTID bra att förebygga linjer och rynkor! men det finns ju självklart krämer för både yngre och äldre! Detta serumet är ju för personer under 40! =)

  Reply
 • blir det lika bra om man använder andra hårspännen? 🙂

  Reply
 • Så enkelt!! 😀 Tack!

  Reply
 • väldigt smart måste jag säga!

  Reply
 • Sådär gjorde jag jämt när jag var mindre men då gjorde jag det i blött hår och det blir mycket mer lockigt då så att man får affro typ 😛

  Reply
 • hej, sjag ska på maskerad och ska klä ut mig till hippe. hur tkr du jag ska sminak mig? 🙂

  Reply
 • Kan du inte fota penslar och sånt och skriva vad du använder till vad?

  Reply
 • Bra tips! 😀 Har själv naturligt lockigt hår, nästan så där, men ibland vill dem inte bli så fina, så då kanske jag ska testa det där!

  Reply
 • Skitsnyggt! Brukar själv ofta tvätta håret på kvällen när jag tränat o då sover jag ofta m en stor fläta eller många små.. blir jättesnyggt på morgonen när man tar upp håret, ser naturligt vågigt ut och man slipper den där extra tiden det tar att fixa håret m locktång etc.. 🙂

  Undrar dock; knorrar du hela håret eller bara halva på ena sidan? jag har så tjockt hår så det blir ofta en enda stor kalufs om jag knorrar hela håret.. Kanske du kan lägga upp en bild på ditt hår även från andra sidan och bakifrån? 😛

  Reply
 • Dette må jeg prøve! Håper jeg får det til.

  Du ser forresten flott ut uten sminke!! 🙂 Jeg synes det er kult at sminkebloggere tør å vise seg uten sminke, det er jo slik man egentlig ser ut, og det burde man aldri skamme seg over. Vi må jo ikke bli totalt avhengige av sminke, selv om det er gøy å leke seg med.

  Reply
 • åh ja, sådör skruvade jag och höll på hela tiden när jag var mindre 😀

  Reply
 • Hej!
  Superbra tips, ska testa det garanterat!
  Men en fråga, vart kan man köpa lim till ögonfransar?

  Reply
 • menade såklart lösögonfransar 😉

  Reply
 • haha, de där små “knorrarna” känner jag minsann igen! det var min lillasyster som kom på att man minsann inte behöver någon locktång, och visst stämmer det.. Detta var för minst fem år sen, och jag har fortfarande ingen locktång 🙂

  Reply
 • Sådär brukar jag göra, fast allt hår i endast två “knorrar”. Då får jag värsta volymen + snyggaste lockarna 😀 grym video Linda!

  Reply
 • Kan för tipset!
  Ska på lilljul med hela släkten imorn o visste inte vad jag skulle göra med håret.. Men nu har jag precis fixat massor av knorrar i håret så får vi se hur man vaknar upp imorn 😀

  Reply
 • jättebra idé! snyggt som bara den

  Reply
 • Du är så naturligt vacker Linda, sminket bara framhäver din skönhet (:

  Reply
 • Jag tycker att du är jättefin osminkad! Ska testa knorrandet 🙂

  Reply
 • Hejsan !
  Tack för tipset, det funkade rent ut sagt SKITBRA! 😀
  Det blev lagom lockiga lockar som passar perfekt till
  skolan för mig 🙂
  P.S. ÄLSKAR DIN BLOGG! 🙂

  Reply
 • Gud vilket bra tips alltså, ska garanterat prova det! För jag har verkligen ingen tid att fixa håret på morgonen, men all tid i världen på kvällen. Älskar din blogg, blir så himla inspirerad! Ha det bra (:

  Reply
 • […] disken och det är ju bra. Har en riktigt ”bad hair day” idag, så jag gjorde några knorrar i överhåret & hoppas på att det hårproblemet löser sig när jag tar ut […]

  Reply
 • Buildings are quite expensive and not everyone is able to buy it. However, loan are created to help people in such kind of situations.

  Reply