Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:40 | December 15, 2009

Ett kul sminkminne!

Detta var för inte så längesedan faktiskt!

Jag stod och målade mascara vid spegeln som sitter inne i garderobsdörren, och för att komma in på toaletten måste man stänga den dörren för att komma förbi vår smala hall. (om den är öppen dvs)
Så.. iallafall, där stod jag och målade, och min käre pojkvän såg inte att jag var bakom dörren och smällde igen den..
PANG! sa det, och där stod jag med en mascaraborste i ögat! (typ) Bråttom till jobbet hade jag med och ögat rann som ett såll!
Tur att man har linser! det skyddade nog lite =) fick byta linsen och sätta i en ny som inte var helt svart av all mascara.

Nu målar jag aldrig mascara i spegeldörren mer!


9 kommentarer9 kommentarer om “Ett kul sminkminne!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • det skyddade nog en hel del! min kompis var med om något liknande och hon fick gå med ögonlapp i flera veckor

  Reply
 • HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA!!!! =D

  Reply
 • okej…

  Reply
 • Jag vet inte om min fråga försvann bland alla kommentarer så jag frågar igen 🙂 Jag har lite panik! Första gången jag ska använda lösögonfransar & jag undrar, målar man ögonskugga & eyeliner innan man sätter på dom?

  Reply
 • Sandra: Ja det gör du. lösfransarna ska på sist =)

  Reply
 • haha usch va jobbigt! Jag har också råkat peta mascara borsten i ögat, men då hade jag bara väldigt bråttom, så de e nog bara klantigt =P Men de va inte så skönt o ännu mer bråttom blev de =S

  Reply
 • hahahah aj :S det lät inte som att det var så skönt men man kan inte låta bli att skratta åt det 🙂

  Reply
 • hahaha, typ så råkade min kompis göra precis innan vi skulle ta skolfoto! hon stod på toan och bättrade på mascaran så kommer en annan av mina kompisar och råkar slå till henne så allt blev helt kletigt och hon blev svart runt hela ögat xD

  Reply
 • Hahahahahaha, ser det framför mig. Ouch!

  Reply