Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:00 | December 22, 2009

Så ska jag fira jul =) Kort och gott!

Nu kan du kika hur bloggarna firar sin jul på VR:s startsida =)

Haha, vilket kort svar jag hade jämfört med alla andra!

juö

9 kommentarer9 kommentarer om “Så ska jag fira jul =) Kort och gott!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag ska också fira jul i Sölvesborg … Hehe, världen är liten 😀

  Reply
 • Hej, snälla jag har panik! Kan inte du ge lite förslag på julfrisyrer, jag försökte göra ett hår band av mitt eget hår. Från ett öra till det andra som en inbakad men det gick inte! Vet du hur man gör? Sen har jag för kort hår för att bara göra en fläta och sen dra den över huvudet, snälla innan torsdag annars kommer mitt hår hänga platt! :O PANIK!

  Reply
 • Korta svar behöver inte vara dåliga! Jag tyckte det var ett bra svar 🙂

  Reply
 • Firar du och din pojkvän jul tillsammans eller är var och en hos sina respektive?

  Reply
 • Vill bara säga att jag gillar din blogg så otroligt mycket. Och tack för ALL inspiration du ger. Du har dock fått mig att lägga hutlösa pengar på smink de senaste månaderna:)

  God Jul!

  Reply
 • hej. superbra blogg. läser varje dag! =)
  undrar bara om du skulle kunna ta kort på allt ditt smink du har?
  skulle vart kul och se allt. =D

  Reply
 • så här två dagar innan jul kan du inte lägga in lite tips om olika jul sminkningar syftar mest på ögonen 😉
  godjul och gott nytt år 😀

  Reply
 • Måste bara länka den här videon:
  http://www.youtube.com/watch?v=J4-GRH2nDvw&feature=player_embedded

  Barbie tutorial! Tänkte att du kanske skulle tycka att den var kul, hittade den på en annan sminkblogg. Grymt duktig asiatisk tjej som har flera helt SJUKA tutorials, hon är verkligen duktig på det hon gör!

  Reply
 • Är du från sölvesborg? :O

  Det visste jag inte, jag bor i Ronneby om du vet var det ligger =D

  Reply