Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:00 | December 22, 2009

Så ska jag fira jul =) Kort och gott!

Nu kan du kika hur bloggarna firar sin jul på VR:s startsida =)

Haha, vilket kort svar jag hade jämfört med alla andra!

juö

9 kommentarer9 kommentarer om “Så ska jag fira jul =) Kort och gott!”

  Jag ska också fira jul i Sölvesborg … Hehe, världen är liten 😀

  Reply

  Hej, snälla jag har panik! Kan inte du ge lite förslag på julfrisyrer, jag försökte göra ett hår band av mitt eget hår. Från ett öra till det andra som en inbakad men det gick inte! Vet du hur man gör? Sen har jag för kort hår för att bara göra en fläta och sen dra den över huvudet, snälla innan torsdag annars kommer mitt hår hänga platt! :O PANIK!

  Reply

  Korta svar behöver inte vara dåliga! Jag tyckte det var ett bra svar 🙂

  Reply

  Firar du och din pojkvän jul tillsammans eller är var och en hos sina respektive?

  Reply

  Vill bara säga att jag gillar din blogg så otroligt mycket. Och tack för ALL inspiration du ger. Du har dock fått mig att lägga hutlösa pengar på smink de senaste månaderna:)

  God Jul!

  Reply

  hej. superbra blogg. läser varje dag! =)
  undrar bara om du skulle kunna ta kort på allt ditt smink du har?
  skulle vart kul och se allt. =D

  Reply

  så här två dagar innan jul kan du inte lägga in lite tips om olika jul sminkningar syftar mest på ögonen 😉
  godjul och gott nytt år 😀

  Reply

  Är du från sölvesborg? :O

  Det visste jag inte, jag bor i Ronneby om du vet var det ligger =D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här