Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | December 30, 2009

Make-uper till nyår – ROOOOSA

Halloj!

Rosa är min hatfärg.. jag gillar inte rosa.. Inte ett enda rosa plagg pryder min garderob förutom min jacka som är svart och cerise!

Men i smink är rosa väldigt fint, det behöver inte bli så gulligt =)

Bild 6511 Bild 5d83 Bild 7439 Bild 6821 Bild 7337 Bild 1423 Bild 4374 DSCF2329 Bild 1088

17 kommentarer17 kommentarer om “Make-uper till nyår – ROOOOSA”

  jag vill ha bilderna på svarat makeuper!

  Reply

  Den sista och nästsista var helt klart finast ! Du är otroligt duktig tjejen 🙂

  Reply

  Gud vad jag älskar den 5:e uppifrån!!!
  Sjukt snygg!!!

  Reply

  Hej, jag har köpt strass stenar på make up store, black diamond sen även eyedusten nightmare, tänkte om du hade velat göra ett steg för steg inlägg på nått tips hur man skulle kunna göra en snygg make up till nyår, eller kommentera i min blogg hur du tycker att man skulle kunna gå till väga, hade varit jätte gulligt, du är skit grym på att sminka. Tack på förhand, kram!

  Reply

  Superfint. De tackar ja för. Blir nog nått i stil med den första bilden i morgon:)

  Reply

  Nej, det behöver verkligen inte bli gulligt men vackert blir det minsann! Så duktig du är! Du passar verkligen i rosa också med din bleka hy.

  Reply

  nr 5 är lätt snyggast sen kommer nr 2! 🙂

  Reply

  hej, super fin blogg! 🙂
  tänkte bara fråga; är alla make up stores eyepencils vattenresistenta? det är så fint när man lägger en ljus penna i vattenlinjen 🙂 keep up the good work med bloggen!

  Reply

  Hej, har inte med inlägget att göra egentligen men skulle inte du kunna visa hur man lätt kan fixa en vardags make up och en fest make up för oss som har glasögon. Jag har nyligen fått mina och jag tycker att ögonen lätt försvinner. har alltid mascara för att förtydliga dom lite men känns som dom smälter in mer nu och jag vill att de ska sticka ut mer från ansiktet. om du förstår hur jag menar…

  Reply

  Önskar att jag kunde telepotera (haha hur det nu stavas) dig hit så du kan lära mig hur man sminkar sig snyggt ;P

  Reply

  Femte bilden.. ÅH, AWESOME! såååå snyggt

  gott nytt år 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här