Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:58 | December 31, 2009

Tiden är ute!

Oj vad jag helt glömt bort röstningen!

Har haft fullt upp med att sminka kusin, laga mat och fixa inför kvällen =)

Återkommer med bilder!

Gott nytt år på er alla!


5 kommentarer5 kommentarer om “Tiden är ute!”

  lägg ut bilder på hur du såg ut på nyår! 🙂
  min nyårsmejk blev rött läppstift, rosa ögonskugga och kajal 🙂

  Reply

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år Linda. Ses nästa år!
  Kram

  Reply

  Hejsan! vet inte om du har fått mitt mejl men jag har frågat lite om brud make up…har fått förfrågan att sminka en som ska gifta sig. Tänkte om du hade några tips…kan kanske skicka några bilder till mig på min mejl el lägga upp på bloggen…hade varit jättesnällt=)

  Gott nytt år…

  Kramar

  Reply

  Gott nytt år på dig Linda 🙂 Hoppas du får det bra i 2010! Önskar dig allt väl! Det är ett nöje att läsa din blogg varje dag! Och jag måste bara säga att du är väldigt vacker 🙂 Önskar dig all lycka!

  Kram Sara

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här