Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:00 | January 12, 2010

Dagens make-up – Glittrig Eld

Tjabba!

Många har velat ha en röd make-up, så därför kommer nu en röd make med MUS Glitter “Poison”

Jag har använt: (Allt från MUS om inget annat anges)

Hightechlighter Neptune
E/D 24 Carat
MAC Copper sparkle
Glitter Poision, super
Cake eyeliner black
Eyepencil Darkest shadow
Define-a-lash waterproof från Maybelline

Bild 8070 Bild 8051Bild 8056

25 kommentarer25 kommentarer om “Dagens make-up – Glittrig Eld”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • läckert! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag och en tjej till är intresserade av att bli sminkad utav dig till vår bal i vår, ev studenten också.
  Men det funkar inte att maila dig genom din länk.. Det är tydligen felinstallerat (sitter i skolan).
  Du skulle inte kunna kommentera din mail på min blogg? 🙂

  Tack på förhand.

  Reply
 • jääklar vad snyggt!!

  Reply
 • Kjempestilig! :):)

  Reply
 • snyggt =)

  Reply
 • Verkligen extremt fint 🙂 älskar när man vågar ta för sig när det gäller färger… Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. Ja funderar på att gå en 10 veckorskurs hos Makeup store för att bli make up artist. Det är verkligen något som jag tycker är kul, och jag vill ha ett kreativt serviceinriktat yrke. Jag brukar sminka mina vänner innan utgång och jag leker gärna med färger när jag sminkar mig själv. Men det finns ju en stor risk med att gå utbildningen nämligen att 29.000kr är en hel del om man inte lyckas få jobb. Har du några tips eller ideér? Tacksam för ett svar!

  Du inspirerar!

  Reply
 • Lika snyggt som vanligt.. =)

  Reply
 • Mycket fint faktiskt. Måste nog införskaffa lite glitter

  Reply
 • Hur snyggt som helst! Du är min idol…

  Reply
 • riktigt snyggt 🙂 gillar det skarpt. du är så himla duktig

  Reply
 • tufft!

  Reply
 • skulle du kunna göra en recension på Define-a-lash waterproof ? =)

  Reply
 • aooootsch : O

  Reply
 • Gud så fint det var med rött!

  Reply
 • gud vad snyggt!

  Reply
 • Vad duktig du är 🙂 jättefint!

  Reply
 • snyggt!

  Reply
 • sminkar du dig när du åker skidor?? :S

  Reply
 • Du va ju osminkad i backarna sa du igår. Gjort något annat kul idag då ? 🙂

  Reply
 • Hett 😛

  Reply
 • En av de snyggast du gjort. Gillar den eldiga looken. FIERCE!

  Reply
 • Har en fråga, när man lägger ögon makeup, vad rekomenderar du för penslar?

  Reply
 • Nydelig, du er virkelig flink! 😀 (jada, du har norske lesere også ^^)

  Hvor får man kjøpt MUS?
  Prøvde å google det, men fikk ingen treff som omhandlet sminke. :/

  Reply
 • På sista tiden har kommentarer känts så överflödiga, ibland går det inte att beskriva hur snyggt du lagt din makeup, men nu kände jag bara att nä, nu måste jag skriva något för den här kombinationen var heeeelt underbar! Samtidigt skulle jag vilja passa på att fråga om glitter kittlar? Vissa skuggor som jag har brukar kittla mer än andra så att man bara måste dit å peta, med glitter på så vill man väl helst hålla fingrarna borta helt så man inte glittrar i alla möjliga färger om kinderna sedan 😛

  Reply
 • ÅÅÅ gud så underbart snyggt! har annars rätt svårt för rött, men detta var som sagt en riktig fullträff!

  Reply