Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:15 | January 30, 2010

Make-up för redheads!

Många rödhåriga tjejer har skrivit till mig och frågat vilka färger som passar osv..

idag hade jag en rödhårig modell som jag sminkade i grönt, vilket jag tycker är den absolut läckraste färgen en redhead kan sminka sig i!

Jag använde: (allt från MUS)

Hightechlighter Phenomenon
M/S Tribecca, Pascal,  white och Famous
E/D Goldglow
Eyepencil Baltic och vanilla
Cake eyeliner brown
Max lashes mascara (har jag för mig, det kan vara long lash också)

Bild 9086

Ögonbrynen har jag målat med Duo brow color som har en röd ton för att matcha det röda håret.

Bild 9100 Bild 9088

Ser ni hur snyggt det gröna och det röda går ihop? =)
Läppstiftet som jag målade på heter Alarm och passade grymt ihop med modellens färger!

Bild 9092Bild 9090

15 kommentarer15 kommentarer om “Make-up för redheads!”

  hej linda, hur tar man bort lösögonfransar och kan man sova med dom ?

  Reply

  Grönt ÄR verkligen snyggt på rödhåriga men annars tycker jag man kommer undan med det mesta. Som vanligt handlar det ju mest om att hitta rätt nyans.
  Supersnygg makeup! 🙂

  Reply

  Härliga färger, bra tips och en fantastiskt vacker kvinna! /E

  Reply

  Hejhej!

  Jag tycker att din blogg är SUPER BRA! Det är jätteroligt att få tips om makeup osv.

  Jag har en fråga till dig. Du förstår att jag har några väldigt stora blå påsar under ögonen varje dag! Jag försöker att täcka dom med fondation och andra saker men inget funkar.
  Och om jag lägger på lite fondation , och sedan på dagen blir det typ rynker, så jag ser ut som en TANT! Det här är jättejobbigt. Jag hoppas att du svarar på frågan, det vore super 😀

  Tack!

  Reply

  Jag har en lite fråga. Om man har små ögon och vill att de ska se större ut, hur ska man sminka sig då? Vilka färger osv? Skulle vara jätte tacksam för svar.

  Reply

  Hej Linda! Blir så otroligt inspirerad av din blogg och älskar att titta på dina sminkningar! Vilken inspirationskälla!
  Skulle så gärna vilja kunna göra sådana sminkningar själv, men skulle då vilja investera i lite bättre smink från MUS. Problemet är bara det att det blir otroligt dyrt att köpa allt på en gång. Vad rekommenderar du att jag ska börja med, eller finns det något slags start-kit? Tacksam för hjälp & tack för en underbart inspirerande blogg! Hälsningar Desiré

  Reply

  Skulle jag kunna få be dig om en tjänst? Skulle vara underbart om du ville hjälpa mig. Jag har nyansen Sahara i mitt ansikte nu och ska prova Lily Lolos mineralfoundation. MEN det svåra med nätet är att man inte riktigt ser vilken nyans som skulle passa. Så jag undrar om du vet? Vore tacksam för svar!
  Ha en fin kväll!

  http://eleven.se/lily-lolo-mineral-powder-foundation-10027.html

  Reply

  Hej! Jag tycker att dina tidigare video-inlägg när du sminkar dig är jätte kul att se! skulle inte du kunna göra flera sånna? kanske läpparna ? Vore verkligen superkul! Älskar din blogg! Ha det bra =)

  Reply

  Måste säga att din blogg är riktigt grym!! Underbar inspiration och du är riktigt, riktigt duktig! 😀

  Reply

  Hej, jag va på Make up store i Göteborg igår och frågade om hjälp för att hitta rätt färg på matt foundation. Tjejen gav min färgen Vanilla, och nu idag när jag testade den så va den alldeles för mörk. Jag är väldigt vinter blek, ungefär samma hudton som dig.. Så det blev en väldigt ful kant mellan ansiktet och halsen. Har du något bra tips på vad man kan göra åt de? Ska jag köpa en ljusare foundation och blanda med? Tack för en super bra blogg!

  Reply

  Jag tyckte det var jättesnyggt!Håller med om att grönt är snyggt till rött hår. Synd att man inte bor lite närmare så man kunde fått en sminkning av dig…

  Reply

  Hej!
  Fin sminkning ochhärliga färger det känns lite vårigt med de härligt!
  Du som vet har hört att om man vill få större ögon ska man måla ljusa färger strax under ögen, funkar de?
  Xoxo A 😉

  Reply

  Houses and cars are not very cheap and not everybody can buy it. But, home loans are invented to help people in such kind of cases.

  Reply

  tack.. gäller det för alla nyanser av rödhåriga med eller? jag är ju ganska starkt röd men passar det bäst med grönt till mig med eller… ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här