Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:28 | February 1, 2010

Dagens make-up – Fifties!

Idag har jag lite lätt sotade ögon och roooosa läppar!
En look jag gillar väldigt mycket!

Plus att jag ser ut som Brolle i håret!

Jag har använt:

MUS Tri brow color
MUS Cake eyeliner black
Lancôme eyepencil jeune vanille
Too faceds Lash light mascara

Bild 9139 Bild 9143Bild 9120

Basen är en mineralbas från L8Nyberg, nr 1 och 5, På kinderna har jag Blush Coral från Elf

Bild 9150

På läpparna har jag Läppennan hot pink från MUS

Bild 9114

14 kommentarer14 kommentarer om “Dagens make-up – Fifties!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vart kommer glasögonen ifrån?

  Reply
 • Hej, fin du e! Har du inget mer på ögonen förutom eyeliner och hightechlighet? Ser ut som någon skugga oxå.. ser fint ut iaf.

  Reply
 • Hej Linda! Vill börja med att din blogg är fantastisk och gillar verkligen att du är äkta och jordnära. Jag får verkligen bra inspiration från bloggen och har utvecklats i min sminkning. Gillar att du testar olika produkter och sen skriver om det, lyx som budget och dina steg-för-steg är ju underbara och mycket användbara speciellt när det gäller lite mer avancerad sminkning.

  Kram Erika

  Reply
 • jättefin sminkning!! 🙂

  Reply
 • Hejhej!
  Först ska jag säga att jag tycker att du har världens bästa blogg! 🙂
  Sen tänkte jag fråga en sak. Jag köpte för ett tag sedan en Gel eyeliner på MUS. Tänkte först köpa en cake eyeliner men hon i buktiken övertygade mig om att en gel eyeliner var bättre och lättare att jobba med. Jag tycker att den är jätte dålig!! Efter ett tag rinner den liksom ut och kletar sig. Så nu funderar jag på att köpa en cake eyeliner istället. Är den bättre? Rinner den inte ut som gel eyelinern gör?

  Reply
 • Riktigt snyggt! 🙂

  Reply
 • Super snyggt! 😀

  Reply
 • tycker verkligen om din blogg! behöver ja nå tips om smink är det alltid här jag kollar först:)
  tycker dock att du ska gö lite mer videobloggar, dom uppskattas verkligen!
  kram!

  Reply
 • skitsnyggt! gillar håret! (;

  Reply
 • Super fint!

  Reply
 • otroligt snyggt! skulle vilja veta mer om hur du målar dina läppar. varför läppenna istället för stift? är det bättre?
  vill köpa ett läppstift/penna från mus! ett rött men ändå inte för rött. något tips?

  kram!

  Reply
 • Jag gillar verkligen dina glasögon! Så snygga 🙂

  Reply
 • vad har du för färg på ögombrynen där?

  Reply
 • Jag är själv make up artist o jobbar på mus i jönköping, du är riktigt duktig, kul att se att du använder mkt mus produkter;)
  varifrån är dina glasögon och vad heter dem? sjukt snygga.
  Ha det gott

  Reply