Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:00 | February 1, 2010

Freckles! =D

Tjo!

Ni som har undrat hur man kan sminka sig om man har fräknar: Här kommer ett tips till er! =)

Sminkade en jättesöt fräknig tjej på jobbet i ljusblått och silver! Vilket är jättesnyggt om du är ljus och har fräknar!

Skuggorna jag använt heter Artiqa och Crystal (MUS)
Jag har lagt Bryn eyeliner för att make-upen inte ska se för “Hård” ut på hennes ljusa hy!

Bild 9153 Bild 9154 Bild 9152

5 kommentarer5 kommentarer om “Freckles! =D”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fräknar är så fint!
  Önskar att jag också hade det!!!

  Reply
 • Hej!
  Du har en väldigt bra blogg, följer dig varje dag och får mängder med tips!

  TACK FÖR EN BRA BLOGG!
  KRAM

  Reply
 • åh vad fint! jag själv är fräkning med så det är ju bra att veta:)

  Reply
 • Dina tips är verkligen toppen! Jag har lärt mig så mycket genom att följa din blogg! Jag har en smink-utmaning till dig. Min kompis har väldigt ovanliga ögon och har svårt att hitta en sminkning som passar henne. Hon har ljusa gul-beige-färgade ögon, mörkbrunt hår och ganska ljus hud. En riktig skönhet! 🙂 Har du några tips?

  Reply
 • Hej Linda, jag har en fråga. Jag har några fula vattenkopps-ärr och undrar om det går att dölja det på något sätt? Snälla mejla mig eller svara här om du har tid! 🙂

  Reply