Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:00 | February 2, 2010

Det blir inte lätt om jag ska cykla till jobbet!

HAHA!

Denna synen möttes jag utav i morse!
Det blir inte lätt om jag får för mig att cykla till jobbet!

Var bara tvungen att visa er =P

Bild 9201

17 kommentarer17 kommentarer om “Det blir inte lätt om jag ska cykla till jobbet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Jag vill börja med att säga att jag älskar din blogg och den har gett mig mycket mod att våga testa olika färger på sminket!
  Men nu är det såhär, att jag har börjat skita i att noppra ögonbrynen för att det gör så förbaskat ont! Har du något tips på hur man kan minska smärtan, lite åtminstone? 🙂
  Lägg gärna upp en videoblogg/bildguide på hur du nopprar 🙂 snälla skriv iaf ett inlägg eller svara på ett mail 🙂

  KramN

  Reply
 • Linnea: testa en ögonbrynshyvel! Depend har jättebra och billiga hyvlar =)

  Reply
 • Hej igen!
  Du svarade inte sist, så jag testar att skicka denna fråga igen! 🙂
  Jo det är så att jag köpte för ett tag sedan en Gel eyeliner på MUS. Tänkte först köpa en cake eyeliner men hon i buktiken övertygade mig om att en gel eyeliner var bättre och lättare att jobba med. Jag tycker att den är jätte dålig!! Efter ett tag rinner den liksom ut och kletar sig. Så nu funderar jag på att köpa en cake eyeliner istället. Har sett att du alltid använder den. Är den bättre? Rinner den inte ut som gel eyelinern gör?

  Reply
 • Patricia: Jag gillar gel-eyelinern om jag ska sota, att lägga den som bas och sedan en skugga ovanpå, annars tycker jag att caken är så mycket bättre! Den torkar ju och kladdar inte alls =)

  Reply
 • Raaring jag behöver lite makeuptips 🙂

  Reply
 • Snälla söta Linda kan du inte göra videobloggar? 🙂

  Reply
 • Hör att de plogar ute på gatan här nu, tur för jag cyklar varje dag till jobbet.

  Reply
 • Hej Linda!
  Skulle vilja beställa från e.l.f, men vet inte riktigt hur betalning funkar.
  tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Allid lika roligt att titta in hit, riktigt bra blogg. Självklart kommer jag rösta på dig på aftonbladet!
  Jag har ett litet problem som du kanske kan hjälpa mig med… Jag är väldigt (överdriver inte) blek, helst i ansiktet. Använder Niveas foundation (jätte bra!), den ljusaste varianten plus det ljusaste pudret från IsaDora. Problemet är att ansiktet nästan ser gult ut och hur lite underlag jag än har så blir skillnaden mot t.ex. halsen stor. Det ser helt enkelt inte bra ut. Vill ju självklart använda foundation och puder, dock på ett snyggt sätt. Tänkte om du har nått tips eller råd? Tack för en jätte bra blogg! Du är verkligen grymt duktig!

  Reply
 • sarahRebecca: Testa en mer rosa ton i underlaget så slipper du det gula! be personalen att hjälpa dig! =)

  Reply
 • Hej Linda! Jag har en fråga angående foundation. Det är nämligen så att jag är väldigt blek men jag har inte den klassiska gula tonen. Min hudton är mer åt det rosa hållet och det är väldigt svårt för mig att hitta rätt nyans, antingen är foundationen för gul eller för mörk för min hudton. Jag använder just nu loreals true match och har nyansen ivory rose men den är ändå för mörk. Jag vill också ha en foundation som är täckande då jag har väldigt röda kinder! 🙂 Hoppas på svar! Kram

  Reply
 • HAHA , ja ush. Snön har tagit över:o

  Reply
 • Du får undersøke om det finnes snøplog til sykler! 🙂 Hehe

  Reply
 • Hej! Nu är jag trött på att komma hem från frisören och vara missnöjd över klippningen. Du har precis den frisyren som jag verkligen vill ha, men ingen frisör verkar kunna klippa den. Så min fråga till dig: Vilken salong klipper du dig på och hos vilken frisör?

  Reply
 • Fian:Jag har en kompis som är frisör som klipper mig, men när jag klippte av mig håret sådär assymetriskt var det på Studio 22 i Linköping

  Reply
 • Åh, jag är så urbota trött på all snö! Tänk vad skönt att slippa kläa på sig alla mössor, vantar, halsdukar, termobyxor och tjocka jackor! Längtar till våren!

  Reply
 • hahaha! 😀

  Reply