Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:00 | February 27, 2010

Linda gillar: Wow från MUS

Bland alla härliga vårnyheter har detta helt fantastiska gloss kommit in =)

Wow heter det och ger en ljus, kall, rosa färg!
Kostar 125kr

Bild 10317

Visst är det tjusigt!

Bild 10318

23 kommentarer23 kommentarer om “Linda gillar: Wow från MUS”

  riktigt snygg och gullig färg! älskar din blogg förutom att jag skulle älska den mer om du hade lite mer videos, typ en i veckan elr nåt 🙂 annars är din blogg skiitbra ;D

  mvh amanda

  Reply

  Hej! Jag undrar om du skulle kunna visa hur man får sånna där härligt ljusrosa läppar som på bilden för tex mig som har väldigt mörkröda läppar i vanliga fall. Tycker det är svårt att få dom riktigt ljusa utan att det försvinner nästan direkt. De flesta läppglans jag testat synns knappt utan läpparna känns fortfarande väldigt mörka. Vore superkul om du kunde komma med några tips 🙂

  Tycker att din blogg är helt underbar! Ha det bäst! 🙂

  Reply

  Hej Linda!
  Har en fråga, jag är vääldigt blek. Och jag har inte hittat en enda foundation som passar mig, alla ser alldeles för mörka ut och det ser bara dumt ut. Jag vill ha en foundation som täcker jätte bra men som också är jätte ljus så även jag kan använda den..
  Har du något tips till mig? Jag blir galen.

  Reply

  Jag tänkte på en sak. Hur ska man veta om man ska använda varma eller kalla färger eller är den bara att välja den man känner för typ? 🙂

  Reply

  gud vad fin vart finns det märket att köpa?:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här