Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:35 | February 28, 2010

Härliga söndag =) – och Make up stores nya nagellack!

Sitter här och kollar på Glamourama och bara ÄR! =)

Så himla skönt! Heja söndagar!

Tänkte visa er lite nya lack från MUS som kommit in =)
Lacken kostara 130kr

Bild 10309
Lacket Therese

Bild 10315
Marcus
Bild 10311
Lina
Bild 10313
Stina


23 kommentarer23 kommentarer om “Härliga söndag =) – och Make up stores nya nagellack!”

  hur förvarar man lacken för längsta hållbarhet?

  Reply

  Hej! Tack för en jätte bra blogg! Kan du skriva vad det är för skillnad på ett pressat puder och ett löst? Vilket är bäst?

  Reply

  åh nu när det äntligen kommit in ett lack som heter Therese, så är det en färg jag inte kan ha 🙁 Haha.

  GRYM BLOGG!!!!

  Reply

  Åh, lacket “Therese” och “Lina” ser ju helt underbara ut! =) Är dom lika fina som dom ser ut, mån tro? 😉

  Reply

  Kunne du testa fargen “Marcus” og tatt bilde av hvordan den ser ut på? Den så kjempe fin ut, den vil jeg kjøpe!

  Reply

  Hej Linda!
  Har varit och köpt din favorit nu – Cover all mix, men jag med minne som en guldfisk vet inte vilken färg jag ska använda till vad 🙂 Hon i butiken berättade ju, men det tog inte lång tid innan det var borta ur minnet 🙂 Hjälp mig!
  Riktigt bra blogg du har! 🙂
  Kram Sanne

  Reply

  sjukt snygga! är inte oxå pasteller inne på nagellack nu i vår?:)

  Reply

  Snygga!
  Hur många ml innehåller lacken? =)

  Reply

  Har du någon bild som du vill få retuscherad? Kanske till ditt CV, din facebook, eller bara någon bild du gillar..

  Hör av dig till mig så fixar vi det!

  Reply

  Härliga vårfärger, “Markus” gillar jag =)

  Reply

  Hej! Läste att du rakar eller noppar bort hälften av dina ögonbryn för att sedan måla i en snyggare form! Jag är lite nyfiken på hur du får det att hålla en hel dag? Oroar du dig inte för att du ska råka smeta ut hela brynen? Använder du penna när du fyller i en ny båge? Varför tatuerar du inte nya bryn? Kan du inte visa hur dina bryn såg ut innan du tog bort halva? Jag tycker att du har jättefina bryn nu. Det gör väldigt mkt för hela utseendet om man har en snygg form på brynen!

  Reply

  Hej! Jag ville bara säga att du har en grym blogg! Jag blir jätteinspirerad av att lära mig sminka mig bättre, jag kör ofta det samma gamla vanliga. Men imorgon är det jag som tar en sväng till Make Up Store innan skolan 😉

  Keep up the good work 😀

  Reply

  ville bara kika in o säga åååååå vad jag tycker om din blogg, stor inspirationskälla, du är jätte duktig!

  Reply

  Har en fråga, har tänkt att köpa cover all mix, får man blanda färgerna till sin egen hudfärg då?

  Reply

  de er vakre!! jeg har den som heter paula 🙂 gorgeous!

  Reply

  Jag älskar lacket Stina, jag ska gå raka vägen till MUS och köpa det imorgon : )
  Din blogg är kung …!!

  Reply

  En Lina blir det nästa besök på MUS! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här