Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:20 | March 3, 2010

Nu är det stopp!

Glömde helt bort februariavoriten! Nu får ni inte rösta längre =)


1 kommentarerEn kommentar om “Nu är det stopp!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vill bara tacka för en underbar blogg med suveräna tips! Det är dock en sak jag skulle vilja be dig om och det är att när du lägger ut dina sminkningar att du t.ex. skriver att “det & det” har jag använt till ögonen. Som t.ex. ja ditt senaste E/D Perfect och Strict. Vad är det för något och vart har du använt det – på ögonen eller på kinderna t.ex. Utöver det så gillar jag din blogg orthört mycket!

    Reply