Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:00 | March 4, 2010

Tävla om DISP-produkter

Här kan ni nu tävla om lite utav mina favoriprodukter från DISP!
Ni som inte provat produkterna borde verkligen göra det!
Jag använder både deras silverschampoo och Rock Hard sprayen som jag troligtvis aldrig kommer byta bort!

Just nu lottas det ut 10st Stylingdusts, pudervax som ger volym och matthet till håret!
Det enda man behöver göra att att skriva i kommentarsfältet på Facebook varför man ska vinna!
Tävligen pågår till den 10 mars kl.22.00!

Heja heja!


28 kommentarer28 kommentarer om “Tävla om DISP-produkter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Linda snälla hjälp. Du kanske har skrivit det här förut, men har du något bra tips för fylligare läppar? men helst inte någon färg?

  Reply
 • Jag har tidigare använt mycket frisör produkter men varit tvungen att välja bort denna vardagslyx pga sämre ekonomi. Dä’rför skulle detta vara en väldigt uppskattad vinst, plus att jag ALDRIG vunnit något i hela mitt liv.

  Reply
 • vat inte om jag kommenterade på rätt ställe? 😮
  så slänger upp den här med

  har precis gjort en misslyckad blekning hemma (och jo, jag vet frisörer gör jobbet MYCKET bättre 😉 ) så skulle verkligen behöva en grym styling produkt så tankarna går Från färgen , Till formen istället 🙂

  Rock on bruden !!

  Reply
 • den där har jag, den är bra!

  Reply
 • rolig tävling!

  Reply
 • du har ju lite koll på e.l.f.. jag har beställt där lite men vissa produkter är stäändigt slut! som en hel del ögonskuggor, nagellack, läppstift.. vet du något om när det kommer nya varor?

  Reply
 • Det verkar inte som att det går att kommentera mer på FB?! Jag vill iaf jätte gärna vinna ändå, älskar puder vax och kul att få prova något nytt!

  Reply
 • kommentarsfältet på facebook? Vart är det?

  Reply
 • Trevligt med en tävling :). Hårsprayen du använder, är den att rekommendera ?! Den sprayen jag använde har slutat säljas, så just nu använder jag en värdelös spray. Kan du inte lägga upp en bild på hur sprayen ser ut ?!

  Reply
 • hallå! :), heh jag har sveriges flötigaste och mest platta hår såå tror jag skulle behöva ett sådant stylingdust ;). Tvättar mitt hår för mycket såå det e därför hiihi (A).
  Hoppas detta är en bra motivering =D,
  Hejsvejs

  Reply
 • Hej.
  Jag förstod inte vart jag skulle kommentera så jag kommenterade på din fansida på face ;D
  Annars får du min kommentar här
  ————-
  Hej. Jag antar att de är här man ska kommentera….
  Jag har aldrig varit intresserad av varken smink eller hår, de är som senaste åren som jag har upptäckt fönen typ. Köpte min egna plattång i nov förra året och nu har jag klippt kort på ena sidan (efter insperation från linda) och när jag varit till frissan har dom sat…t pulver i hårbotten som gör håret härligt volymigt och att även fast man sover så är de bara att fixa till de lite lätt på morgonen så ser de helt underbart ut. Men jag har aldrig tordas köpa den bara för att prova (är man artbetslös så är de med nöd och näppe man kan klippa sig) så jag skulle bli överlycklig om jag vann precis sånt pulver från Linda ;D
  Tack för en underbar blogg och att du fått mej att tycka de är roligt med smink och hår!!!
  ………………….
  Kram

  Reply
 • Jag vill vinna denna produkt eftersom jag nu är student och inte har pengar över till mig själv. Jag är jätte intresserad av smink och hår och tycker det är jätte kul att exprimentera. Men nu börjar det “sina” på hårprodukts hyllan här hemma.
  Tack för världens bästa inspirations blogg!

  Reply
 • Jättebra tips! 😀

  Reply
 • Hej Linda! Vet du något volymschampp/serie som verkligen fungerar? Har provat både billigt och dyrt, i detta fall Loreal Professionell, men jag ser ingen skillnad oavsett vilket schampoo jag använder. Sen undrar jag också, angående inlägget du skrev för längesedan om vattenmängd i billiga schampoon och att dyra är bättre, hur är de nya märkena Syoss och Tr’esemme på den fronten? (provat deras volymschampoo också, ingen skillnad) De säger ju att dessa schampoon ska vara som dyra schampoon fast billigare etc. Mycket hårfrågor, hoppas du har lite information inte hittat nåt vettigt på forum^^ ha det så bra!

  Reply
 • Alltså jag har inte facebook , så kan inte jag delta då?
  Men om jag inte behölver de är de för mitt hår är sååå rakt, inget liv eller något , har prövat allt men inget funka. så man hoppas

  Reply
 • kan inte kommentera. 🙁 har blivit “ett fan” av gruppen, men blir aldrig godkänd! vet inte om de måste bli godkänt, men jag kan iaf inte kommentera ! 🙁

  Reply
 • Hej! Vad har du för make när du gör utbakad fläta videobloggen? Det ser så fräscht ch naturligt ut och jag ser hemsk u tnär jag har massa ögonskugga och så. Färgen på läpparna är supersnygg, vad är det för färg? Mvh Emma

  Reply
 • Jag har världens tunnaste hår så allt för att få det tjockare (iaf så det känns) skulle göra mig superglaaaad!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag köpte l8nybergs mineralfoundation 🙂 den är super! Tänkte bara fråga vad du använder när du aplicerar den? puderborsten?

  Reply
 • Heeej Linda ^^ Älskar dig blogg och dina snygga make uper, Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att testa nya saker men har inte alltid råd till der eftersom jag inte har ngt jobb och går i skolan, skulle verkligen vilja prova ngt nytt och att vinna ngt från dig skulle inte sitta fel ^^ Ha det så bra , kram emelie

  Reply
 • hejsan ska börja med att säga att alla tips du ger oss som läser denna blogg är helt kanon har testat det mesta som du tipsar om ! Jag tycker att jag borde vinna för att jag också ät blondin som du men har aldrig riktigt fått bort det fula i håret men nu hade jag tänkt testa shampot du tipsade om så varför inte ha den där grejen som du lottar ut också tack på förhand / Emma

  Reply
 • Hej Linda! Förstod inte riktigt om det var här man skulle kommentera, eller på din fansida på fejjan. Men jag skriver på båda 🙂 Jag skulle hemskt gärna vilja vinna pudervaxet, eftersom jag ständigt är på jakt efter den perfekta volymprodukten till mitt hår. Har aldrig riktigt hittat någon produkt som ger volym som jag är nöjd med. Det slutar alltid mer att jag blöter håret, har i mousse och fönar, vilket sliter jättemycket på mitt blonda tunna hår. Kram Frida

  Reply
 • åh, jag skulle jätte gärna vinna, är en fattig student som inte har råd med lite dyrare och bra produktre, har fasen inte ens råd till att klippa mig 😉 hehe
  Verkligen bra blogg förresten, beroendeframkallande!

  Reply
 • Oh, det var de jag skulle fråga dig, ang DISP-silverschampot, vad heter det? har letat lite på forhair.se och bangerhead.se men vet inte vilket som är silverschampot?

  Hugs!

  / Tove

  Reply
 • Glöm det jag skrev, jag hittade det hihi 🙂

  Tack för en suverän blogg ! 🙂

  / tove

  Reply
 • (Gör som övriga och lämnar min motivering till DISP tävlingen både här och på FB =))

  Jag behöver lite volym i mitt hår, nu när det snart är vår. Jag tuperar och jag blåser, men hur jag än gör förblir det platt som om jag hade haft hatt. Jag känner nu att dust är ett must. Jag vill vinna, så att jag snygg till festen kan hinna…

  Reply
 • Jag skulle vilja för jag har såååå långt och tungt hår, som bara hänger. Eftersom jag inte får någe volym som håller så tror jag denna produkt skulle vara toppen! kramelikram, och tack för en kanon blogg.

  Reply
 • Hej! Jag var en av de som vann tävlingen. Tack för att du tipsade om det och för att du skriver en fantastisk blogg. Är super roligt att läsa alla olika inlägg och få inspiration genom dina fantasifulla make-ups. Keep up the good work !

  Reply