Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | March 8, 2010

Februaris favoritmake-up är…

TADAAA!

Nummer 15: alltså den bruna looken med guldprickar!

Tätt följt utav tvåan: Nummer 3

Och trea kom nr 12


6 kommentarer6 kommentarer om “Februaris favoritmake-up är…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejhej, du sminkar jätteduktigt. Men jag undrar var på Make Up Store jobbar du, är sugen att bli sminkad av dig en dag. Kramar

  Reply
 • snyggt

  Reply
 • Åh den jag röstade på vann hihi! Som vanligt.. xD

  Reply
 • Vad har du för ögonfransar på tvåan? 🙂

  Reply
 • Äsch, ingen som jag röstade på även om alla var fina 🙂

  Reply
 • Hej jag har läst din blogg ganska länge nu och har en fråga, min hud är jättekonstig. den är typ torr och fet på samma gång (senaste tiden mest torr) och det verkar inte hjälpa hur mycekt dagkräm jag än använder. Huden “flagnar” och smular, främst mellan ögonbrynen och vid näsan. Det är jättefult, och smink gör att det syns mer än annars.
  Har du några tips på vad jag kan göra för att åtgärda det? skulle uppskattas enormt mycket!

  Reply