Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:19 | March 8, 2010

Inspiration: Bröllopsmake-up

Hallojs!

Här kommer en till bröllopsmake-up!

För att få lite smokey eyes som dessa har jag använt grått och lila.

Hightechlighter Platina
M/S Velvet
M/S Cashmere
M/S Hyacinth
C/S Meteor
Cake eyeliner black
Eyepencil Silver soil

Bild 10708 Bild 10709

Bild 10704Bild 10703


14 kommentarer14 kommentarer om “Inspiration: Bröllopsmake-up”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför svarar du aldrig på kommentarer???
  Kan du ge något tips så man får fylligare/ större läppar?

  Reply
 • Hanna: Ljusa glossiga läppar upplevs större! Det är ett bra tips! =)

  Reply
 • HEj! Jag unrar om du någon gång skulle kunna göra en tutorial på en ganska lätt sminkning som passar när man ska vara brudtärna.
  Skulle va jättekul om du gjorde en, för jag ska vara tärna på min systers bröllop i sommar, and I need heeelp! (Bröllopet kommer att gå i färgerna vitt, rött och svart)
  mvh/ Dea =]

  Reply
 • Gud så tjusigt! Det var verkligen vackert

  Reply
 • Jättefin!

  Grymt fina fransar =)

  Vad är det för lösögonfransar du har använt där?
  För det är inte hennes naturliga va? 😮

  Reply
 • Underbart fin brumake-up =). Och du, naturlig och fräsch make idag…

  Reply
 • Vilken vacker brud! 🙂

  Reply
 • Hejsan! först och främst vill jag bara säga tack för din otroligt inspirerande blogg! jag läser till makeup artist men har inte kommit så långt i utbildningen. Skulle därför behöva lite tips eftersom jag har fått i uppdrag att sminka min syster när hon gifter sig till hösten. Hon har rött hår (oranget) och därför tycker jag det är extra svårt att hitta skuggor i bra färger. Skulle vara väldigt tacksam om du gav mig lite tips =)

  tack på förhand, /nellie

  Reply
 • ge mig ögonlock så jag kan sminka mig sådär fint, hatar mina hängiga ägon 🙁

  Reply
 • Oj vilket otroligt långa ögonfransar! 🙂 Oavsett om det är lösögonfransar så var de otroligt långa tycker jag 🙂 Riktigt fint!

  Reply
 • Nydelig ! kjempefint 🙂

  Reply
 • Hej, vill bara tacka Linda för denna vackra makeup. Fick höra av väldigt många att jag var vackrast där på festen, så mycket tack till dig Linda som sminkade mig så otroligt fint. Super nöjd! // Tjejen på bilden

  Reply
 • Duktigt du är! och en otroligt vacker brud!

  Reply
 • luUyoR fgsyxcjosjeo, [url=http://nyiuqwcqirzy.com/]nyiuqwcqirzy[/url], [link=http://ipmguperximm.com/]ipmguperximm[/link], http://uvjuqnczepoe.com/

  Reply