Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:30 | March 8, 2010

På Naglarna: Depend nr 192

I vår och sommar är det ju mycket beige och naturfärger som gäller, likaså är det vad gäller naglarna!
Depends nya kollektion har många fina lack och detta är ett utav dom!

Bild 10737

8 kommentarer8 kommentarer om “På Naglarna: Depend nr 192”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej:D Jag köpte en liknade färg sist, Depend är ätte br aoch en bra pris.:D Vill bara säga jag älskar din blogg.:D Lärde mig och sminka mig snyggt, tycker du sminka grymt.:D Vill ha mer tips på färger som går i hop med grön-blå ögon färg.:D Liteovanliga färger.:D Du hem jumaila mig om du har lusteller skriva på min blogg.:)

  Kramen!

  Reply
 • Det är en sak jag undrar! Du har ju linser precis som jag, hur fungerar det med lösögonfransar? Ska inte dom limmas på? Kommer typ inte limmet i ögat? Skulle du inte kunna visa i ett videoinlägg hur du sätter på lösögonfransar och vilka du använder?

  Tacksam för svar 😀

  Reply
 • Luucy: Du limmar ju ovanför fransarna så det kommer inte lim i ögat, skulle det göra det så svider det till, men det är inget farligt =)

  Reply
 • Vilket nummer är det??? Det var jätte snyggt

  Reply
 • Det var en härlig färg!
  Jag gillar depends vår kollektion! 🙂 Synd att jag inte sett den i butik ännu “/

  Reply
 • Så snyggt lack. Det ska jag skaffa. Tack för en fin blogg.

  Reply
 • hur får du nagellcket så jämt? lackar du 2 gånger eller? på mina naglar ser det bara fult ut …och randigt. men om jag lackar för många lager så går det bara att skala det bort. så hur gör du

  Reply
 • Ebba: det är 192… det står det typ i titeln…

  Reply