Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:03 | March 10, 2010

Videobloooooogg! – Hur man använder mixing liquid och glitter!

NU har jag tagit mig i kragen och gjort en videoblogg om hur man lägger på glitter med mixing liquid som jag har gjort i dagens make-up tillexempel!

Det sista där ska föreställe “tummen upp” men handen var för stor =P


21 kommentarer21 kommentarer om “Videobloooooogg! – Hur man använder mixing liquid och glitter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ville bara säga att du har verkligen fått mig sminkintresserad! Innan var det mest lite foundation, lite rouge och mascara. KLART. Men nu! Jag älskar att sminka mig! Men, som de flesta studenter, sminkbudgeten är otroligt liten, så jag undrar: du har inte lust att säga vilka produkter du tycker att alla bör ha på sin sminkhylla? Både de från MUS och andra! De allra, allra viktigaste alltså! Kram!

  Reply
 • Borde inte ögonskuggan under lätt “duttas bort” en aning där man duttar fast glittret ?

  Reply
 • Äwiiis: Har du bara en bra bas för ögonskuggan så sitter den =)

  Reply
 • HAHAHAHA, guud vad gullig den där ”’tummen upp” var, hahah!! Täckte hela bilden hiihihi :)♥

  Reply
 • Haha, din tumme! ;D Gillar dina guider! =)

  Reply
 • Din blogg är så sjukt bra ja lär mig massor! 😀 du är också bra på håruppsättningar och sånt och jag skulle vilja se mer av hur du har ditt hår för jag har så svårt på morgonen att bestämma mig och det slutar ocftast med att jag sätter upp det i en tofs med en klämma eller har ett diadem.
  Tack för alla tips!

  Reply
 • Du är verkligen urgullig! Otroligt duktig på smink med. Kan aldrig få nog av att säga hur inspirerande du är.
  Förresten så blev jag chockad över att du inte alls pratade som jag trodde att du skulle prata (har inte sett dina tidigare videobloggar)! Jag älskar hur du pratar! Blev bara chockad, haha.
  Keep up the good work!
  Många kramar!

  Reply
 • Vart kan man köpa mixing liquid någonstans? och vad kostar den?

  Reply
 • superenkelt ju! och jag håller med anna, vore kul att veta vilka produkter man inte “kan” vara utan!

  Reply
 • Du är så himla vacker Linda, även utan smink dem gånger jag sett bilder på dig då! 😀

  Reply
 • Hej!
  Jag har mixing liquid och glitter hemma, men när jag ska lägga det på en ögonskugga, så blir ju ögonskuggan alldeles fläckig!! Kan du visa i en videoblogg med ögonskugga + glitter? 🙂
  Älskar din blogg!!

  Reply
 • Hade du inte kunnat visa extra noga hur man lägger foundation på rätt sätt? 🙂

  Reply
 • hmm vad smart, den går att tvätta bort med vatten och tvål va?

  Reply
 • Jättebra att du visade hur det går till 🙂

  Reply
 • kul med en videoblogg 😀

  Reply
 • kan man blanda mixing liquid med ögonskuggor och glitter som INTE är från MUS ? tacksam för svar. Älskar din blogg !! Keep it up!

  Reply
 • “så kika här nu då!” haha!^^ asså du är så jäkla cool! fortsätt lika (Y) blir alltid inspirerad när jag går in på din blogg! 🙂

  Reply
 • Kul men en ny video =) Kram /J

  Reply
 • Jag verkligen äälskar färgen på dina naglar. är det också Elina från MUS eller vilket är det där? Du har en super bra blogg!

  Reply
 • Haha hoppas vi fixar detta nu.. kul att det är lätt som en plätt för dig men typ raketforkning för oss andra 😉 men tack för tipsen, de är kanonbra!

  Reply
 • Hej! Har precis köpt och börjat leka lite med mixing liquid, men har börjat störa mig på att jag får hälla bort så mycket… Ofta får man ju “doppa om” penseln i liquiden för att kunna ta mer skugga/eyeliner och då blir den ju färgad. Går det att hälla tillbaka den eller hur gör du?`
  Tacksam för svar 🙂

  Reply