Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | March 14, 2010

Pic

DSC_0151

14 kommentarer14 kommentarer om “Pic”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • nice bild

  Reply
 • grym bild!

  Reply
 • Är solfjäderpenseln till rouge?

  Reply
 • Hej Linda! Grymt duktig du är! Har en liten fråga om du har tid 😀 Vet att du kanske inte alltid svarar på alla kommentarer och det är många som frågar om vad man ska göra åt att man blir glansig och fet i hyn när man har sminkat sig, men jag har motsatta problem. När jag har sminkat mig så blir jag jätte torr på näsan och ner på kinderna. Mjölig och huden flagnar nästan. Jag använder både ansiktsvatten, en fet ansiktskräm och en primer från smashbox. Har en foundation från MUS. Undrar om du har några tips på bra hudvård/smink? Vore toppen om du kunde svara!! Kram

  Reply
 • tänkte bara höra med dig eftersom du jobbar på mus. jag har en borste som jag fick i julklapp från mus och den har lossnat i skaftet. får man byta, eller hur fungerar det?
  tack för en superbra blogg 🙂

  Reply
 • Den bilden hade vart riktigt fin som header! 🙂

  Reply
 • Fin bild=) Jag har en liten fråga om MUS. Skulle man kunna gå in i en MUS butik och fråga om prover? Jag är mest nyfiken på om det skulle gå att få det på Liquid Foundationen. Jag har väldigt torr hud och det är inte sällan jag har eksem också och jag blir väldigt ofta besviken på foundations eftersom varenda skavank syns, så som hudflagor osv. och läste just på hemsidan att den var mer lämpad för sådan typ av hud, eller missförstod jag? Är enormt tacksam för svar!

  Reply
 • vad har man dom där två borstarna i mitten till? 🙂

  Reply
 • Hej.
  Du brukar aldrig svara på mina kommentarer men hoppas verkligen att du kan svara på denna. För jag tänkte att någon som är utbiladad inom smick borde väl också veta bra tips som kanske kan hjälpa mig i mitt problem.

  Jag har nämligen en sådan här: http://remind.blogg.se/images/2008/tutti_frutti_1202237893_8684061.jpg som jag absolut älskar. Saken är den bara att denns förpackning är så himla dålig och jag kan aldrig ha locket på för sätter jag på locket så får jag inte av den igen. Jag undrar om du har något bra tips på hur jag kan föra över innehållet i en annan behållare och vart man kan finna en passande behållare. Även hur man får innehållet jämt och fint i den nya behållaren.

  Du har en super bra blogg och tack vare dig har mina smink kunskaper ökat jätte mycket vilket jag älskar. Keep up the good work.

  Reply
 • Fin bild! Kan inte du göra ett inlägg där du berättar lite om dina borstar? 😀

  Reply
 • Åh! Andra penseln från vänster är helt underbar. Den är såå bra! =)

  Reply
 • Skit snygg bild. Gillar att läsa din blogg. ja tycker också att du ska berätta om dina borstar 🙂

  Reply
 • har sagt det förut och jag säger det igen, din blogg är sååå värd att läsas, underbar 🙂

  Reply
 • If you’re in a not good position and have no cash to get out from that point, you would require to take the loans. Because it would help you definitely. I get car loan every year and feel myself OK just because of that.

  Reply