Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:00 | March 14, 2010

Tidsfördriv..

En kamera kan vara ens bästa vän när man har tråkigt!

Ännu roligare är att se hur man ser ut när man spegelvänder sin ena ansiktshalva och sätter ihop dom.

Orginalbild

Bild 11061

Jag hade helst haft två av min vänstra ansiktshalva (sett från mina ögon)
Det är ju faktiskt vänstersidan som är min favoritsida överlag på foton osv. =P

dubbel

18 kommentarer18 kommentarer om “Tidsfördriv..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är ju otroligt symmetrisk! En annan ser helt olika ut på de båda sidorna.

  Reply
 • hahahah dina bröst blev roliga! 😉

  Reply
 • tycker inte du passar alls i bruna ögon ;( !
  Uppdatera meer linda 🙂 haha på höger bilden fick du 3 bröst iaf 😉

  Reply
 • ser helt naturligt ut egentligen 😉

  Reply
 • Hahah, coolt! 😀

  Reply
 • Läskigt hur olika ens ansikthalvor är!

  Reply
 • haha oj vad annorlunda det blir

  Reply
 • hihi, morsom cleavage ;P

  Reply
 • Så fina ansiktsdrag du har! 🙂 Jätte fin bild
  Ha en super bra söndag, kram

  Reply
 • Asch da, du ar ju sjukt symmetrisk!
  Syns inte nagon skillnad pa de olika bilderna! Jag daremot ar sa olika att det inte ar klokt! Jag gillar mest min vanstersida pa bild jag med, men nar jag satter ihop vanster+vanster och jamfor med hoger+hoger sa tycker jag faktiskt att hogersidan vinner, konstigt nog!

  Reply
 • Inte konstigt du är så himla snygg så man dånar man ser ju nu hur symmetrisk du är! Wow!

  Reply
 • oj, jag hade nog sett väldigt konstig ut om jag morphat ansiktet, du har som någon sa ovanför väldigt symmetriskt ansikte 🙂 men jag tycker nog att du mest ser ut som den vänstra halvan ändå, så den måste vara mer dominant 😀

  Reply
 • Jag tycker att den vänstra bilden blev bäst! Men du har jättefina drag i hela ditt ansikte! 🙂

  Reply
 • gud du har ju så himla fin hy , jag bara undra och du kan lägga upp kanske en videoblogg och visa hur du får sån fin hy , om du kanske gör något speciellt , typ andvänder någon speciell hudvårdsprudukt eller om du kanske bara har så naturligt 🙂

  Reply
 • I vilket program/hur gjorde du detta?? =)

  Reply
 • If you are willing to buy a house, you would have to get the credit loans. Moreover, my mother all the time utilizes a term loan, which occurs to be really rapid.

  Reply
 • Well I truly enjoyed studying it. This information offered by you is very practical for accurate planning.

  Reply
 • hahaha vad snyggt med tre bröst på sista bilden, hahaha 😀

  Reply