Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:30 | March 16, 2010

Finfina fransar från Depend!

Halloj!

Här är två par himla fina fransar från Depend!

Bild 7261 Bild 7264

20 kommentarer20 kommentarer om “Finfina fransar från Depend!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej!
  vilka lösögonfransar skulle du rekomendera till någon som inte är så van vid att sätta på lösögonfransar? vad jag förstår är vissa lättare att få på än andra?

  Reply
 • Hej Linda, var köper du dina fransar från Depend? H&M?
  Ska försöka komma ihåg att gå hit och kolla svaret sen =P Hihi =)

  Reply
 • Jättefina! Men vad har de för nummer?

  Reply
 • hej linda! älskar din blogg som faan, och följer den nästan varje gång jag sitter vid datorn =)

  jag bläddrade lite till lite äldre inlägg som jag inte hade sett innan, och undrar en sak..
  såg på några sminkningar att du använde nåt “transparent löspuder”

  vad är det för slags puder det där? är det sånt där mineralsmink eller?? och vad för märken tycker du är bra?
  skulle vara fett snällt om du svara…
  kramiiz till sötaste tjejen <3

  Reply
 • Hejsan! Din blogg är verkligen super! Heja!=) Jag har en fråga angående silvershampoo.. Mitt kommer från Loreal. jag har blont hår och rätt gult, då jag vill få bort det gula. Efter första tvätten blev det väldigt bra, hade i det i 20min. Man några dagar senare börjar det försvinna igen.. Sen när jag tvättar det med vanligt shampoo är det definitivt gult igen. Måste man tvätta med silvershampoo varje tvätt? Har hört att det sliter så på håret. Du har ju jätte fin färg på håret! Det blev så först för mej men sen försvann det.. Tacksam för svar!=)

  Reply
 • Hej Linda! Kan börja med att säga att jag tycker din blogg är fantastisk och väldigt inspirerande! Jag har en fråga angående foundations – vilken du använder till vardags (på dina bilder ser det väldigt fint ut!) Jag har problem med att hitta en foundation som jag verkligen gillar. Jag vill ha en mineralfoundation och har testat bla. Id bare minerals, body shops, loreals mm. men jag är inte helt nöjd med resultatet! Är inte så förtjust i flytande foundations utan vill ha puder… Har du något bra tips på mineralfoundation? Vill att det ska täcka men ändå se naturligt ut. Vill inte att det ska se ut som en mask. Har läst att du gillar l8nyergs mineralfoun. är det nått du rekkomenderar? 🙂 Skulle bli jätteglad om jag fick svar! Känns nästan som man testat allt… Make up store har väl även ett mineralpuder? Du kanske kan göra en foundation guide? Ha det bäst! Kram ellinor. 🙂

  Reply
 • Hei Linda 🙂 kjempe bra blogg! Føler med hver dag 🙂 Lurte på en ting som egentlig ikke har med sminke å gjøre, hvordan sier man 2000 på svensk? 😉

  Reply
 • hejj, tycker jätte mycket om din blogg. Men skulle du typ kunna förklara hur man gör en jätte lätt enkel sminkning for dummies :p
  Ungefär super enkel förklaring? <3

  Reply
 • Tummen upp för depends lösfrallor 🙂
  Jag skulle gärna vilja se dig i en skogsgrön sminkning med guldiga detaljer, kan man få sin önskan uppfylld? Gärna med bruna linser i 😉

  Reply
 • ååh 😀

  Reply
 • Hur mycket kan sådana fransar ligga på då? 🙂
  Ha en jätte bra tisdag, tack för alla tipsen!

  Reply
 • hej linda! kan inte du visa hur man bäst täcker en “finnig” hy, främst kinder?

  Reply
 • Var köper du dom? 🙂 Jag har kollat på H&M men de sålde bara H&Ms egna lösögonfransar som inte alls såg roliga ut 🙁

  Reply
 • Hej, vilka nr har fransarna? Du är grymt duktig! En fin förebild och källa till inspiration 😀

  Reply
 • vilka nummer e det ? 🙂

  Reply
 • hur många gånger kan man använda samma lösögonfransar? 🙂

  Reply
 • var bara tvungen att tipsa ellinor om everyday minerals! jag tycker deras foundations är super! deras är fria från bismuth oxychloride som en del kan bli irriterade i huden av. dessutom kan man välja foundation efter hudtyp, 4 olika varianter! 🙂 hyfsat billiga också!

  Reply
 • Måste säga att det är grymt snyggt med lösögonfransar ;]

  Reply
 • jättefina! gör gärna ett inlägg där du berättar lite allmänt om lösögonfransar och så 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Balen börjar ju närma sig och undrar därför om du skulle kunna göra lite bal-make och frisyrer att visa upp på din blogg som inspiration? Ex: En sotning som inte blir för mycket men som passar bra till bal osv och gärna frisyrer som går över på ena sidan samt lite uppsättningar? Och så har jag en sista fråga, jag har funderat på att ha doll-franasrna från MUS på min bal och undrar om det finns någon billigare variant som liknar den eller om jag ska satsa på den eller om du även har något annat tips på fransar som du hellre skulle föredra. Är tacksam för all hjälp och inspiration jag kan få då jag inte kan bestämma mig för något 😉 Ha de bra Mvh Johanna

  Reply