Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:35 | March 17, 2010

Feelings i Vadstena!

Hallojs i kvällningen!

Nu har jag två sköna jobbdagar i Vadstena för tidningen Nolltretton som jag gjort modebilagan för i 2 år =)
Nu ska vi plåta vårmode! (Inomhus dock, snön ligger ju på marken fortfarande=()
Underbara David, som tagit min headerbild och bilden nedan ska självklat fota hela kalaset! Wihoo!

omslag karolinafeeling

8 kommentarer8 kommentarer om “Feelings i Vadstena!”

  Stardust heter tydligen en ny hightech lighter som kommer in i MUS’s sortiment. Har du fått testa det? Tyckte de såg så fint ut i senaste magasinet så jag är jättenyfiken över hur det kan sitta på 🙂

  Reply

  Guud vilken insperation jag fick av den där bilden! 🙂 Love it!

  Reply

  JAg valde ett inlägg där du inte hade så otroligt många kommentarer.

  Det är såhär att jag har fått en snygg blåtira runt ena ögat och över ögat är inga större problem med att sminka det men hur katten får jag det att inte synas på kinden och under ögat, det drar ju som behekant neråt.
  Jag tänkte lägga en mörkgrön sotning i morgon… bara för att lixom och sen försöka fixa kinden … men vad ska jag göra, det är blåsvart där.

  KRAMKRAM o DÖDLIGT jättetack om jag får svar innan i morgon bitti ,,, kramkramk…. älskar din blogg och tycker att jag yumera sminkar mig riktigt snyggt, det är givetvis din förtjänst….. ajajaj vad jag smörar:-):-)

  Tjing MyyZz

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här