Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:00 | March 17, 2010

Gloss från Maybelline!

Här kommer lite swatches på Maybellines nya  Color sensational läppglans!

1. Exquisite Pink
2. Coffee Kiss

Bild 11179Bild 11180

3. Stellar Berry
4. Red Love

Bild 11183Bild 11184

Kostar 110kr i butik

Bild 11185

16 kommentarer16 kommentarer om “Gloss från Maybelline!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • fått lr köpt dom?

  Reply
 • Tycker om fyran, red love! 🙂

  Reply
 • Snygga, gillar speciellt det riktigt röda! Jag är inget fan av läppstift alls, så perfekt med lipgloss med lite mer färg i. 🙂

  Reply
 • Jag har frågat förut men inte fått något svar så jag frågar igen.

  Du har flera gånger gjort reklam för färgade linser i din blogg. Hur testas linserna ut?
  När man skaffar linser för att korrigera sin syn kollar optikern mera än bara vilken styrka man behöver. De kontrollerar ögonform och storlek.

  Gör det över huvud taget när man köper såna linser som du skriver om eller är det samma för alla?

  Det är dumt att tipsa folk om saker som faktiskt kan leda till fel på synen om det inte görs seriöst.

  Reply
 • Den ljusa var finast!
  Ha en jätte bra onsdag 🙂

  Reply
 • hej! jag lider av vintertorra läppar, måste sätta läppfett på läpparna 3-4 ggr i timmen. Snälla har du tips på att bli av med torra läpppar? det sägs ju att man blir beroende av läppfett, jag tror jag blivit det.. hur kan man bli av det beroendet? om jag är ett par timmar utan läppfett är mina läppar helt spruckna

  Reply
 • Riktigt fina allihopa! Så fina färger med lagom mycket färg för att kunna ha dem dagtid – super!
  KRAMAR

  Reply
 • Jag älskar Maybelline men jag använder dock bara rosa på mina läppar haha ;D

  Reply
 • Fina färger=)

  Reply
 • behöver hjälp angående min hårfärg, hjälp mig? 🙂

  Reply
 • Man måste alltid göra en linsutprovning innan man har några typer av linser, spelar ingen roll om man har linser med styrka eller utan styrka. Färgade eller ofärgade.

  Man går alltid till en optiker och får ett recept och sedan beställer man linser i det.

  Linda har ju glasögon/linser och har således redan recept på detta.

  Reply
 • Snygga!! Speciellt 3an och 4an! 😀

  Reply
 • ÄLSKAR nr 4 red love. du passade jätte bra i alla Linda!!

  Reply
 • En som vet: det behövs inte recept för att beställa såna här linser på nätet. Det är problemet.

  Reply
 • Jättefina färger. Du har en inspirerande make up-blogg, men det finns en aspekt som du aldrig tar upp, så nu undrar jag: Hur ställer du dig till djurtestade produkter? Samtliga fabrikat du visar upp i din blogg testar ju sina produkter på djur.

  Reply
 • Hey ! Kikade in lite på din blogg, väldigt mycket rolig inspiration!

  Funderade på om du kanske vet en lösning på läppar som alltid flagar sig. Ena dagen är de perfekta och senare på dagen är de lika bubbliga/skrovliga igen! Jag vill helst inte peela då det ofta blir värre när det “växer ut” sen igen! Jag vill även slippa missbruka lypsyl då jag istället blir beroende för att få behålla mina lena läppar! KANSKE har du en lösning, eller vet någon som har ;)?

  Reply