Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:00 | March 18, 2010

Favorit på Naglarna!

Ett alltid lika förtjusande lack nu mot våren heter Elin och kommer från MUS!
En klar favorit! =)

Bild 2366


31 kommentarer31 kommentarer om “Favorit på Naglarna!”

  Finns den på andra affärer än MUS :-/ ??????

  Reply

  Jag har en fråga, du kan gärna svara till min epost… eftersom du är så bra på smink så undrar jag en sak, Du vet att det finns idomin till läpparna, men det blir så fult, vitt och det ser förjävligt ut, vet du något som är liknande som idomin fast ser mer naturligare ut på läpparna, fast krämigt? helst i en tub… snälla svara!

  Reply

  Skiit snyggt =D, men varför målar du oftast inte kanterna på nageln ?.. =)

  Reply

  Hur lyckas du alltid måla så fint när du målar? Mina naglar ser alltid så kladdiga ut 😛

  Reply

  Halloj!
  Har just hittat till din blogg och måste bara säga att jag gillar den skarpt 🙂
  Du e grym på make!

  Reply

  Jättefin färg, skulle gärna vilja ha det. Men jag har ett lack från MUS som också heter Lina, men det är lila. Är du säker på att detta också heter Lina? Du är så duktig och inspirerande!

  Reply

  Otroligt snygg färg! Namnet också för den delen. =)

  Reply

  Hej Linda! Grymt bra blogg vill jag bara säga till att börja med, en verklig inspirationskälla! Jag har en fråga som jag skulle bli jätteglad om du ville svara på :). Det är så att jag letar efter ett läppstift som är beige-rosa. Jag har väldigt röda läppar naturligt och skulle vilja tona ner detta med ett läppstift. Jag har Make Up Stores “Invisible” men det är alldeles för brunt för min smak, skulle vilja ha ett ljusare. Skulle vara jättetacksam om du vill tipsa om några läppstift/läppglans för att tona ner röda läppar :).
  Kram Lisa

  Reply

  hej linda, kan du skriva i bloggen tips på ett/flera bra gloss som ger en lite fylligare läppar med inte för “flytande” , en matt, neutral beige/ljusrosa färg? 🙂

  Reply

  jag har frågestund i min blogg, så ställ gärna en fråga eller två 😉

  Reply

  jag har frågestund i min blogg, så ställ gärna en fråga eller två 😉

  Reply

  hmm, nagellacket som heter Lina är ju lila?!?!?! det här var ju jättefint,vill veta namnet, för ni har väl inte två Lina?!

  Reply

  Hej Linda!

  Hoppas att allt är bra med dig, så här på fredagen.

  Du som är så trendig och har koll på det mest, jag vill tipsa dig om en sak; jag har ett gäng Mary kay läppstift med vårens nya trendfärg Tanned…. Läppstiftet som Hollywoodfruen Maria Montazami använder. Intresserad av ett?

  Kram Camilla

  Reply

  Åh Linda, visst var det du som tipsade om något ställe där man spraytannade sig, men inte blev orange? Man duschade av sig den orangea färgen som lades på och blev brun därefter??
  ? Snälla skriv i din blogg eller maila mig!!

  Reply

  jag är på jakt efter ett hållbart nagellack. mina som jag använder har riktigt fina färger, men släpper efter några dagar. vet du något som är riktigt hållbart? 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här