Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:23 | March 18, 2010

Nu pyser jag iväg!

Morrn morrn!

Nu åker jag iväg till Vadstena!
Hoppas ni får en toppenfin torsdag!

Bild 2467

Jag längtar till sommaren!


30 kommentarer30 kommentarer om “Nu pyser jag iväg!”

  Åh vilken fin make =). Hoppas du får en bra dag, och att alla plåtningar blir bra.

  Reply

  Hejsan.
  Jag har en liten fundering som jag skulle verkligen vara JÄTTE tacksam för om jag fick svar på. Frågan är, hur gör man så att inte rougen ska bli “flammig”. Känns alltid som att när jag lägger på mig det så ser jag mer ut som att jag inte har någon aning alls om hur man lägger det snyggt! Snälla svara på den här frågan!

  Reply

  Hej
  Kan du inte göra en video blogg hur du gör den vita flärpen invid ögat. Har provat, men får absolut inte till det!
  SNÄLLA ???
  mvh Kicki

  Reply

  God morgon i stugan!
  Använder du fortfarande BUS´en från Vita Liberata?
  Du såg så härligt brun ut…

  Reply

  Riktigt fint sminkad idag Linda!
  Tack detsamma!
  KRAMAR.

  Reply

  Jätte fin blogg du har! Och himla duktig make-up artist!

  Tänkte fråga dig om du vet vilken make-up artist utbildning som är bäst? Har nu ett tag velat gå någon men det finns så många så jag har ännu inte riktigt kunnat bestämma mig :/ Är jätte tacksam för svar! Kram

  Reply

  Hejsan Söta. Jag håller på att planera mitt bröllop och undrar om du kunde lägga upp lite tips på Sminknongar. Jag ska ha en traditionell vit klänning och jag är blond.

  MVH Nina♥

  Reply

  kan du inte börja visa hur man gör sminkningarna? steg för steg?

  Reply

  hej Linda =) du har verkligen en bra blogg, har en liten fråga. På denna bilden är dina underfransar underbart långa, har du målat dit dom eller är den lösögonfransar? Kram

  Reply

  Jag måste bara få fråga, vad använder du för foundation? Jag har just hittat hit och jag tänker också passa på att ge dig beröm. Det här är rena guldgruvan! Massor av tips och trix och sist men inte minst inspiration! : D Tack och tack för en bra blogg! : )

  Reply

  Hej Linda. Jag undrar om inte du kan göra ett inlägg om hur man sminkar sig efter sin ögonform?:) Tack för en superbra blogg u rock! Kram Linda

  Reply

  Jag längtar själv bara till våren, eftersom jag vet att då har jag sommaren framför mig!!!!!!!

  Reply

  Gud vad duktig du är, jättesnyggt blev det!

  Reply

  Hej Linda!
  Tack för en insirerande blogg!!

  Sen har jag en fråga med. Vad heter rouget du har på dig på bilden?

  kram

  Reply

  jisses, min lilla hemtrakt, vad för en superbloggare hit? 😉
  älskar förövrigt din blogg, så inspererande!

  Reply

  hej, har bara en fråga. när du använder lösögonfransar, målar du med mascara innan du sätter på dom, eller efter (så lösfransarna också får) eller inte alls? har inte riktigt hajjat de där.. vore super gulligt om du svarade rätt fort:) tack för en superbra blogg!

  Reply

  Älskar din blogg, blir alltid super snyggt vad du än gör!
  Undrar vart du köper dina foundation penslar?

  Reply

  Some time ago, I did need to buy a good car for my firm but I did not earn enough cash and could not purchase something. Thank goodness my mate suggested to try to get the business loans at reliable creditors. Therefore, I acted so and used to be happy with my consolidation loan.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här