Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:00 | April 30, 2010

BUS-test: Estée Lauder Bronze goddess self tan spray

Nu kommer ytterligare ett BUS-test!

Denna gången fick mina ben prova en ny BUS! Estée Lauders Self tan spray!

Jag älskar den lätta sprayformulan som är enkel att smörja in!
Dock tycker jag den torkade lite för sakta trots att den ska torka snabbt, och BUS-doften var tydlig!
Pris återkommer jag med!

Före och efterbild efter en applicering, det blev bra och jämnt resultat! Tummen upp för denna, men ett minus för doften!


6 kommentarer6 kommentarer om “BUS-test: Estée Lauder Bronze goddess self tan spray”

  hej kan inte du göra lite tips om hur man lägger BUs på bästa sätt utan att de blir fläckigt och så kram

  Reply

  Hej Linda! Tack för en jättefin blogg! Jag gifter mig i juni och undrar om du har någt tips på ett riktigt bra compactpuder att ha med i brudväskan under dagen. Jag har blandhy med tendens till rätt fet T-zon och näsa. Vill ju inte skina som en nypolerad bil i ansiktet på alla kort =). Helst något transparent så det inte påverkar färgen så mycket.

  Reply

  så sjukt underbar blogg du har! verkligen min favorit! 🙂 tack för alla tips!

  Reply

  Har du testat ACO`s brun utan sol, missat det isf. Jag har bara testat den. Skulle vara kul om den fick vara med i testet..Jättebra blogg men mycket inspiration!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här