Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:51 | April 30, 2010

Smoking hot Dragqueen!

Här kommer den sista bilden i SWEAT-“serien”! Min favorit!

Favorit-David har fotat, och jag har sminkat


4 kommentarer4 kommentarer om “Smoking hot Dragqueen!”

  Hej Linda!
  Jag undrar bara av alla mineralfoundations du har testat, vilken ger bäst täckning?

  Reply

  Min makeupartistande dotter har tipsat om din blogg och jag har följt den ett tag. Är grymt imponerad!

  Tipsade även om den i min egen blogg i dag som inte har tillnärmelsevis lika många besökare som du har!

  Ha en skön helg!

  Reply

  Hej Linda.
  Jag har följt in blogg ett bra tag nu och jag älskar den! Jag inspireras något otroligt mycket av dig och det du gör. Och det är inte bara jag som inspireras många unga tjejer har dig som en förebild.
  Därför valde jag att göra en illustration av dig som du hittar här http://saandraj.webblogg.se/2010/may/linda.html
  Hoppas du tycker om den. Och fortsätt med vad du gör 😀
  Kram Sandra

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här