Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:00 | May 30, 2010

Julias Balsmink och hår!

Julia, som hade lååååångt hår, ville ha en halvuppsättning, sedan fick jag göra som jag ville, så det blev flätat längs ena sidan, och lockar, massor med lockar och en stor rockabillylugg!
Sminket var sotat i blått med glitterfransar och så fick hon blekrosa läppar!
Brynen, som Julia “hatar” fixade vi till i en snygg form!


33 kommentarer



33 kommentarer om “Julias Balsmink och hår!”

  Jätte fin sminkning och uppsättning du gjort på Julia.. Blev paff när jag såg hennes tattuering, har ett exakt likadant tecken som hon har. Fast min sitter lite längre ner och är större 😀 Tack för en bra blogg // Karro

  Reply

  Hej!
  Snart är det baldags för mig och jag undrar om du har några tips på sminkning och frisyr? Jag har en “fräck”-rosa balklänning med tre volanger och ska ha vita skor till 🙂 Har jag bruna ögon och blont hår dessutom!

  Vore extremt tacksam om du hade några tips! 🙂 Kram!

  Reply

  ska asiatiska ögon sminkas på ett annorlunda sätt?
  vilken är den bästa foundatin som motverkar glans ?

  Reply

  Lina: asiatiska ögon kan sminkas likadant! fast man brukar använda en annan teknik genom att “fuska” en globlinje, jag tycker inte att det finns någon foundation som motverkar glans, det är puder som mattar ner och fixerar!

  Reply

  Vilka fina bryn hon fick 🙂
  Kan du inte tipsa om hur man ska få till dessa fina bryn. Mina är oxå aptråkiga att forma och är tyvärr överplockade, typ så som ögonbryn skulle se ut på 90-talet, smala. Och nu får jag inte mina bryna att bli så breda och tjocka som de var innan.Snälla behöver bra tips.

  Reply

  Wow, bra jobba! Du er helt klart den dyktigste og mest kreative makeup artisten jeg har sett på lenge 🙂

  -Klem fra stoor fan fra Norge-

  Reply

  Gud så duktig du är linda!! hon blev hur fin som helst. är du utbildad frisör oxå?? 🙂

  Reply

  Kan du inte göra en videoblogg på hur man fixar till brynen??:):)

  Reply

  aha okej:) du är grymt duktig iaf!
  Cajsa: hon har redan gjort en där hon visar:)

  Reply

  Ser att detär flera som frågat om brynen och jag har oxå plockat/rakat dom i flera år och dom växer inte ut så jag kan få form på dom, jag får måla i varje dag så de blir två smala streck. Har du tips? Målar jag tjockare ser det bara dumt ut 🙁

  Reply

  Åh grymt snyggt! 🙂 både hår och sminkning!

  Reply

  Grymt snygga bryn d blev! Kan man inte köpa dej?;P å ha dej i sminkväskan menar jag,så tar man ba fram dej ,å vips så blir man sådär snygg! 😉

  Reply

  Åh va kul, tyckte Julia var snyggast sminkad av alla så var det du som sminkat henne 😀

  Reply

  hej linda!! Vet du vad tjejen julia har för tatuering? vad den betyder och vilket *språk typ*…tacksam om nån svarar som vet, vart helt såld för den!! 😀 jätte bra blogg btw..följer den noga 😉 puss!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här