Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:10 | August 30, 2010

Min favoritdeo!

ni fick ju veta vilken min absolut sämsta deo var..
Nu ska ni få en riktig höjdardeo här!

Garniers mineral-deodoranter är grymma!
Den rosa i mitten är min favorit!

Finns t.ex på H&M för ca 30 spänn


33 kommentarer33 kommentarer om “Min favoritdeo!”

  Det är min favorit också! Finns verkligen ingen bättre!

  Reply

  Den bästa deo’n jag någonsin provat är BATS från Apoteket. Parfymfri men ett 100% skydd om man lätt blir svettig. Man e torr hela dagen!!!!!

  Reply

  Haha vad lustigt! En av mina favodeodoranter är just Nivea double effect, fast i dry stick. Den där garnier är en av de sämsta jag köpt, höll i typ 5 min och starkt luktade den också.. Vad olika det kan va!! haha

  Reply

  Hej! undrar om du kan lägga upp ett inlägg med allt ditt smink från elf, vad du tycker om dem, samt göra ett liknande inlägg med minty lipglossen som du gjorde med pierre rené glossen.. hade varit super =) ska göra en beställning därifrån tänkte jag..

  tack för en superbra blogg för övrigt!

  Reply

  Det där är också en av mina favoritdeos. 🙂 Jag bloggade om den för länge sen. Har dock bara provat en av dem, och tror det är den lila jag har. 🙂

  Reply

  Jag gillar den längst till höger. Doftar gott, torkar snabbt och färgar inte av sig på kläderna!

  Reply

  Den där använder jag också =). Tycker den är riktigt bra.

  Reply

  Jag håller med, den är helt suverän! Inte gjort slut på en flaska än, men jag älskar den! Jag luktar aldrig svett längre, den torkar snabbt och luktar inte för mycket.

  Reply

  Hej! vill först bara säga att du är sjukt duktig på att lägga skuggor! 🙂 roligt att se lite nya tuffa ögon makeup’s! Iallafall, hoppas att du kan svara på min fråga, eller iallafall tipsa om något. Det är så att jag har fräknar i ansiktet, inte alls “överdrivet mycket” men det är iallafall även runt ögonen. (och jag ogillar det, så säg helst inget om att “det är gulligt”) Så när jag lägger en ögonskugga känns det aldrig riktigt bra.. samma sak med rouge 🙁 Svårt att förklara “problemet” med fräknar men jaa… Har du något tips?

  Reply

  Jag har den i lila, den är riktigt grym!

  Reply

  Jag ahr testat denna deo, den pulvrade sig när den var torr och minsta lilla jag bblev varm så luktade de pyton. Vilken jag aldrig annars gör.
  Inte ens när jag styrketränar.
  Så tummen ner för min del när det gäller denna deo.

  Reply

  Luktar gott och funkar bra, men det är ju vassa kanter man skär sig på, inte helt kul att använda för dom stackars mjuka armhålorna…
  Rexonas mineraldeo däremot, o maaa gaad den är bäst!
  Den fungerar minst lika bra men luktar gudomligt och doften håller sig fräsch och god heela dan 🙂
  Första gången jag använde den kramade jag min kille flera timmar efter att jag applicerat den (+varit ute och rört mig ordentligt) och fick en pust av någon otroligt god tjejig doft, som inte var min. Tittade suspekt på honom innan jag sniffade mig själv i armhålan, och där kom det från 😛

  Reply

  Min favoritdeo är Vichy antiperspirant 48h. Det är en roll-on deo och är luktfri. Har aldrig testat en sån bra deo förut och den håller vad den lovar. Dock är priset lite högt, men sånt får man ta.

  Reply

  Jag har den i mitten, tycker den är grymt bra.. Tänkte be att du kunde testa den och sen skriva en recension vad du tyckte. Nu kom jag in och såg att du hade gjort det, och det var imorse jag tänkte det. Lite kul, haha! 😀

  Reply

  Den var min favorit också tills för några veckor sen när jag fick väärldens eksem av den. Bytte till en parfymfri och blev av med problemet, men gissa vem som stal mineraldeon? Min sambo! Haha..

  Reply

  Har också testat den men var inte alls imponerad. Vet inte om det beror på att jag tränar mycket på gym, att den inte är anpassad till det, men hade inte stor effekt alls på mig :/ Kul att den funkar för nån iaf 🙂

  Reply

  jag använder rexona Girl, den lucktar gott och så men jag blir ändå svettig och får fläckar ibland under armarna . Blir man helt torr av den från garnier? 🙂

  Reply

  Oj verkligen? Ja, alla är ju olika 🙂 Den fungerar inte alls på mig.

  Reply

  Ofta? Jag köppte en och den torkade ut på en gång, smamma för min kompis :/

  Reply

  den där deon kör jag också med 😀 tycker att den är svinbra 😀

  Reply

  Gud jag gillade verkligen inte denna när jag köpte den. Den bara rann hela tiden och gav fläckar, torkade aldrig tycker jag 😛
  Aja, smaken är som baken 🙂

  Reply

  Använder också en av de där ibland, fast Ultra Dry. Den var kanonbra!

  Reply

  Vet du om att ett par av dem innehåller ett par av de mest allergiframkallande ämnena i europa?
  Kastade mina i sopkorgen så fort jag granskat ingredienserna.

  Reply

  Min absoluta favorit också, dock så föredrar jag den lila.

  Reply

  Linda! Du måste bli mer insatt i vad skönhets produkter innehåller. 99% av alla deos som man köper på ex hm,lindex, mataffärer, apotek mm innehåller aliminium chloryde. Det ämnet har forskare hittat i bröstcancer. Tänk själv. Det kan inte vara bra att stryka sådant som aliminium under armar,där fullt av körtlar sitter. Och som även täpper till porer. Huden suger in allt vi stryker på oss, det är inte hälsosamt. Den här deon som du visar har försökt fina till det med att de använder mineraler i sin deo. Det låter så naturligt såklart. Men den största delen innehåller aliminium chloryde. Kolla på ingrediens ettiketten. På kostaffärer finns deodoranter som är rena kristaller. Gjorda av salter och mineraler. De är hur bra som helst. Pröva! Ex thai deo finns de en som heter.
  Sen tycker jag även du ska ta upp ang parabener, mineraloljer osv.
  Du är kingen annars:D

  Reply

  Jag har köpt den efter att du sa den var bra, skulle endå köpa en ny 😛 , köpte den rosa i mitten , tyckte att den luktade skit gött och fy fan vad bra den va!, Lukten stannade ju kvar i evigheter 🙂

  Reply

  I’m still learning from you, but I’m making my way to the top as well. I certainly enjoy reading all that is written on your website.Keep the posts coming. I liked it

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här